Окепази ли се или се разкраси Лидия с тунинга?

Преди да заприлича на Барби, протежето на Галин била двойничка на известна канадска певица

https://lifezone.bg/spodeleno/okepazi-li-se-ili-se-razkrasi-lidiya-s-tuninga/139227 LifeZone.bg
Окепази ли се или се разкраси Лидия с тунинга?

Преди да заприлича на Барби, протежето на Галин била двойничка на известна канадска певица

Ако може да се каже, че у нас има абсолютна двойничка на световноизвестната кукла Барби, то това несъмнено е фолкпевицата Лидия, която прилича на играчката повече и от актрисата Марго Роби, която я изигра във филма „Барби“. За да се стигне до този резултат обаче, Лидия се е подложила на толкоз много корекции, че вероятно и самата тя не знае точната им бройка. В натурален вид, тя е приличала на Селин Дион, но за съжаление това сходство е стигнало само до визуалност и по никакъв начин не е засегнало гласовите данни на нашенката.

 

Със сигурност, ако видите снимка на Лидия преди тунингите, няма да я познаете. Протежето на Галин, което тези дни се изяви в „Черешката на тортата“ е твърде далеч от натуралния си вид. В интернет могат да се намерят множество записи на Лидия Стаматова преди влизането й в чалга средите, тъй като тя от дете обикаля по различни тв формати, за да пее. Разликата е, че там тя застава в абсолютно натурален вид и без преувеличени може да се каже, че няма абсолютно нищо общо с начина, по който изглежда към днешна дата.

Сравнението „преди – сега“ сочи, че българското Барби несъмнено е претърпяло доста мъки, докато заприлича на кукла. От пръв поглед се вижда, че си е правила ринопластика и като всички от лекия бранш си е рязнала носа. Видимо е с просто око, че към момента е много по-малък отпреди, направо е загатнат, за което може да се спори дали е било нужно, тъй като натуралният й обонятелен орган е изглеждал доста добре.

 

От километри личи, че устните й също са пипани, тъй като са променени и формата, и размерът. В сравнение с преди, зъбите й са по-квадратни и избелени. Скулите и веждите също са претърпели корекции. Изкуствените мигли са уголемили очите й като на кукла, а в Черешката стана ясно, че носи и перуки или поне екстеншъни, тъй като в първата вечер от седмицата се появи на екран с кок на тила, а във втората бе с коса до раменете, която няма как да се оформи в кок и едва ли се е подстригала точно тогава.

 

На фона на всички тези корекции е странно, че все още не е прибегнала до любимата на чалгаджийките корекция на бюста. Формите й изглеждат натурални, но докога? Сигурно промяната им е въпрос на време…

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.