Опасни магнитни бури ни връхлитат през март!Ето и датите

https://lifezone.bg/spodeleno/opasni-magnitni-buri-ni-vrahlitat-prez-marteto-i-datite/52671 LifeZone.bg
Опасни магнитни бури ни връхлитат през март!Ето и датите

През март ни връхлитат опасни магнитни бури

За това предупреждават спецовете. През този месец процесите в атмосферата са изключително динамични. Март е месецът, когато настъпва и пролетта, затова времето няма да е статично, като предизвиква доста брожения във всякакъв план.

Времето, което няма да е статично, а доста променливо, влияе и на нашето здраве.

Магнитните бури, които атакуват земята, ще са особено опасни и за хората, страдащи от различни хронични болежки.

Експертите предупреждават да се изпълняват няколко съвета, за да съхраните здравето си и да не страдате. През периодът, когато слънцето атакува земята, трябва да ограничите или изключите напълно консумацията на алкохолни напитки.

Добре е също да ограничите физическата активност. Експертите съветват хората с ниско кръвно веднага да не скачат от леглото след сутрешното ставане, а постепенно, за да не загубят равновесие или да не им се завие свят.

А страдащите от различни сърдечни болести винаги да имат лекарствата си под ръка.

Препоръката на спецовете е да си слагат и компреси с евкалипт, за да се предотврати вредното влияние на магнитните бури.

В дните 1, 3, 6, 17 и 24 от месеца се очакват магнитни колебания.Но особено осторожни трябва да сме на датите  14, 15, 16, защото са особено опасни.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.