Опасни магнитни бури ни връхлитат през октомври!Как да се спасим

https://lifezone.bg/spodeleno/opasni-magnitni-buri-ni-vrahlitat-prez-oktomvrikak-da-se-spasim/116870 LifeZone.bg
Опасни магнитни бури ни връхлитат през октомври!Как да се спасим

И през октомври няма да ни се разминат опасните магнитни бури

Слънчевите изригвания провокират геотермална активност. Може да ни причинят виене на свят, болки в ставите,както и скокове в кръвното ни налягане.

За това алармират експертите.За да уталожим тези неприятни последици е добре да избягваме стреса, както и да не се пренатоварваме, също да избягваме напрежението.

По думите на сеизмолозите слънчевите изригвания няма да повлияят много отрицателно на здравето ни.

Още с първият ден на октомври се очаква първата магнитна буря, която ще бъде със средна сила. След това слънчеви изригвания  се очакват още на втория ден, но силата им  ще бъде значително по-слаба.

Най-силната магнитна буря ще бъде на пети октомври. Силата й ще ескалира през още на сутринта, като действието ще се чувства през целия ден, дори през нощта.Възможно е да чувствате промяна на настроението, болки в главата, както и възбуждане на хроничните болежки.

В периодът 13-15 октомври, както и 23-26 се очакват магнитни бури със слаб интензитет.

В двата последни дни на месеца се очакват слънчеви бури със средна сила.За да преживеете нормално тези магнитни изригвания е добре да бъдете повече на чист въздух, да пиете повече вода, да избягвате мазните и тежки храни, както и да отделяте повече време за сън  и почивка.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.