Политик мами с крипто като Ружа Игнатова! Вижте Давид Бонев и ментето ZEXY

https://lifezone.bg/spodeleno/politik-mami-s-kripto-kato-ruzha-ignatova-vizhte-david-bonev-i-menteto-zexy-4/139921 LifeZone.bg
Политик мами с крипто като Ружа Игнатова! Вижте Давид Бонев и ментето ZEXY

36-годишният бивш общински съветник от РЗС Давид Пламенов Бонев върви по стъпките на критоизмамницата Ружа Игнатова, гласи скандална информация, от която трябва да се поинтересуват МВР и прокуратурата.

Тарикатът от Радомир подвел десетки „инвеститори” да вложат огромни суми в неговата криптовалута ZEXY, след което изчезнал с парите.

Ето пълния текст на сигнала:

Искам да ви съобщя за измама, направена от човек на име Давид Пламенов Бонев, която на практика е като една дигитална пирамида, където хората вкарват пари, но после не получават нищо.

Г-н Бонев (както държи да го наричат) е доста известен в българския хайлайф и най-вече в крипто общността. 36-годишният измамник е син на небезизвестния Пламен Бонев, бивш собственик на „Радомир Метал индъстрийз”. Давид има политическа кариера – бил общински съветник и водач на листата на РЗС в Перник.

Всичко започна началото на 2024 г. Давид Бонев и неговият екип създадоха група в социалната платформа discord.com с името „BoneV Academy“ . В началото групата имаше за цел да обучава хората как да търгуват и инвестират на крипто пазара с цел бързо и лесно забогатяване.

Всеки ден въпросното лице качваше клипове на скъпи коли, яхти и частни самолети и твърдеше как той самият е почнал от нулата и всеки може да го постигне, стига да следва съветите му.

Впоследствие Бонев и екипът му създадоха крипто валута с името „ZEXY“ . Започнаха да убеждават членовете на „академията“ (от които бях и аз самият) да купуват въпросната валута. Рекламната кампания и обещанията бяха големи, Бонев всеки ден правеше клипове и ни убеждаваше как трябва да купим тази криптовалута за да забогатеем.

За по-малко от седмица се събрахме голяма аудитория от хора и почнахме да купуваме. Нещата вървяха добре, докато не бяхме буквално измамени!

Въпросната измама в крипто сектора се нарича „RUGPULL“, ще се опитам накратко да ви обясна какво означава : Rugpull е вид измама в света на криптовалутите. Давид Бонев и екипът му създават нова криптовалута (ZEXY) и убеждава хората да инвестират в него, обещавайки големи печалби.

Когато съберат достатъчно пари от инвеститорите, създателите на проекта изведнъж изтеглят всичките средства и изчезват, оставяйки инвеститорите без нищо. Това е като да издърпат килима изпод краката ти – оттук идва и името „rugpull“ (буквално „дърпане на килима“).

Това се случи с мен и доста наши сънародници преди около седмица, когато Давид Бонев и екипът му дръпнаха всичките средства вкарани във валутата и ни оставиха без нищо.

Прилагам линкове за повече информация.

Discord.com на Бонев Академи

https://discord.gg/bonevacademy

https://coinmarketcap.com/currencies/zexy/

Прилагам социалните мрежи на Давид Бонев, където може да видите клиповете и видеата.

@davidbonev0

 

https://www.instagram.com/david.bonev/?hl=de

Източник: narod.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.