През август: Цели 4 опак дати объркват тотално живота ни

https://lifezone.bg/spodeleno/prez-avgust-celi-4-opak-dati-obarkvat-totalno-zhivota-ni/114068 LifeZone.bg
През август: Цели 4 опак дати объркват тотално живота ни

През август ни дебнат цели четири кутсуз дати

Трябва да сме много внимателни към тях, защото са особено опасни, предупреждават спецовете.

Първият ден на август настъпва втората суперлуна за тази година.Тя е под въздействието на зодия Водолей, а това значи, че решенията ще взимаме трудно.С липса на внимание и влошаване на паметта ще преминава тя.Астролозите насочват особено внимателни да са хората с интелектуална работа.Трудности ще има  и при тези, занимаващи се с творческа дейност.

Съвпад на Слънцето и Венера ще се случи на 13-ти август. Това ще е особено опасен ден, защото Венера ще се движи назад. Това ще е и доста непредсказуем ден.Характерно ще бъде промяна в настроението, жажда за лоши навици, слабост.Въздържайте се и най-добре отложете нещата за друг ден, е препоръката на експертите.

Обърква напълно нещата и ходът назад на планетата Меркурий на 22 август.В дългосрочен план нещата ще се сгромолясат. Ще има огромни затруднения в общуването, в нашата пряка дейност и всичко, свързано с парите.Добре е да се въздържаме от големи харчове този ден.

Другата опасна дата е 29 август, тя е на ретроградния Уран.Очакват ни непредвидени неща, объркване, злополуки, със силно въздействие върху нас.Добре е на този ден да се отдадем на спокоен релакс и да няма напрежение в бизнеса си. Защото денят ще е хаотичен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.