При Галена вече са налице страничните ефекти от употребата на „Оземпик“

Отложила мечтата си за юбилеен концерт, тъй като не се чувства никак добре

https://lifezone.bg/spodeleno/pri-galena-veche-sa-nalice-stranichnite-efekti-ot-upotrebata-na-ozempik/127240 LifeZone.bg
При Галена вече са налице страничните ефекти от употребата на „Оземпик“

Отложила мечтата си за юбилеен концерт, тъй като не се чувства никак добре

Макар хитовата певица Галена да призна, че през последната година не е била във върховата си форма, тя категорично отказа да коментира несекващите слухове за причината, довела я до това й състояние, а именно, че си е изпатила от инжекциите за диабетици, които мнозина използваха, за да отслабнат, без да си дават сметка за страшните странични ефекти от тях.

 

Всъщност Мама Ураган успя да се втали толкоз бързо, че в един момент притесни феновете си. Освен това неколкократно отмени участия, а като причина все се изтъкваше влошено здраве. Периодично мълвата носеше и че е припаднала по време на участие. Галена обаче твърди, че прекалено натоварената й програма е основният виновник, довел организма й до тотално изтощение. Именно поради тази причина се налагало да отменя участия.

От известно време насам се говори, че заради продължителната употреба на въпросния медикамент, здравословното й състояние е сериозно влошено, а и са налице някои от страничните ефекти от медикамента.

 

Признава, че мислила за голям концерт по повод 20-годишния юбилей на сцената, но заради влошеното й здравословно състояние, си дала сметка, че не е готова. Тъй като напоследък не се чувства никак добре, отложила мечтата си за изява на голяма сцена.

 

Прокрадва се и мълвата, че е спряла да се боде с „Оземпик“ от няколко месеца насам като най-голямо влияние за това й решение е оказал съпругът й Галин, който категорично й поставил ултиматум – или спира употребата на медикамента, или двамата се разделят.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.