Рачков се опита да изкара Юлиан Вергов „сух от водата“

Междувременно се очаква излизането на няколко филма на големия екран, в които изпълнява главни роли

https://lifezone.bg/spodeleno/rachkov-se-opita-da-izkara-yulian-vergov-suh-ot-vodata/116631 LifeZone.bg
Рачков се опита да изкара Юлиан Вергов „сух от водата“

Междувременно се очаква излизането на няколко филма на големия екран, в които изпълнява главни роли

Комикът Димитър Рачков успя да реабилитира актьора Юлиан Вергов, след като колежката му Диана Димитрова го обвини, че я е пребил по време на снимките на сериала „Откраднат живот“.

 

Припомняме, че през пролетния сезон Вергов бе персона нон грата за малкия екран, но това се промени със старта на „С Рачков всичко е възможно“ миналата неделя. Вергов бе сред гостите в първия епизод от новия сезон на шоуто, където трябваше да изпълнява различни задачи, будещи смях в публиката.

 

Така след няколкомесечно отсъствие бе отворена вратата за връщането на Вергов на малкия екран и реабилитирането му след грандиозния скандал. И макар мнозина от колегите му да застанаха на негова страна, направи впечатление, че участието му в различни тв предавания рязко секна. Очакваше се тази пролет да се завърне в „Капките“, но и там участието му бе отменено в последния момент.

 

Едва ли някой си е мислил, че това е краят за Вергов. По-скоро това бе обикновено затишие, докато скандалът отмине. Очевидно продуцентът Маги Халваджиян е сметнал, че е минало достатъчно време, че да може да го върне на екран.

 

По всяка вероятност на пролет той отново ще участва в „Капките“. Междувременно предстои излизането на няколко филма на голям екран, в които Вергов играе главна роля.

В същото време кариерата на Диана Димитрова е в драматичен упадък и към момента има само две театрални роли.

Източник:  Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.