Ралица Паскалева гушва повече от 50 бона от „Игрите“

Срещу солидната сума, която ще получи, вероятно всеки на нейно място би се върнал на снимачната площадка, прекъсвайки майчинството

https://lifezone.bg/spodeleno/ralica-paskaleva-gushva-poveche-ot-50-bona-ot-igrite/137458 LifeZone.bg
Ралица Паскалева гушва повече от 50 бона от „Игрите“

Срещу солидната сума, която ще получи, вероятно всеки на нейно място би се върнал на снимачната площадка, прекъсвайки майчинството

Ралица Паскалева се завърна на снимачната площадка само 8 месеца, след като даде живот на втората си рожба. В социалните мрежи ту сподели първи кадри от снимачната площадка на новия сезон на „Игри на волята“, по който работят в момента на морето. По този начин звездата потвърди индиректно завръщането си в риалитито.

 

Макар да не е посочила в прав текст, че снимките й, са от арената на „Игрите“, това става ясно от джаджата, която е закрепена за колана на роклята й. Изглежда като предавател за микрофон, с каквито работят както водещите, така и редица театрални актьори. Освен това пейзажът, откриващ се зад нея е точно като в риалитито, а и тоалетът й е в стила, в който се появява редовно пред камерите в компанията на Димо Алексиев – особено неизменните ботуши, превърнали се в неин задължителен аксесоар в шоуто, а и в личния й живот през летните месеци.

Всичко това идва да рече, че Ралица е сложила край на безметежния си отпуск по майчинство, за да се върне отново на работното си място. Тя не е от тези, които си почиват дълго време, а и двете си бременности изкара на крак.

Втората рожба на актрисата и мъжа й Теодор Салпаров се роди в началото на октомври м.г., а няколко месеца по-късно тя изглежда така, сякаш никога не е раждала. По фигурата й не е останал и един излишен килограм.

 

Така и не става ясно обаче какво я е накарало да се върне на работа толкоз бързо след раждането. Още в началото, когато с Алексиев поеха „Игрите“, мълвата понесе, че ще приберат по 50 бона за трите месеца работа в шоуто. Предвид сегашната инфлация и непрекъснато покачващия се рейтинг на предаването, вероятно сумата е значително по-голяма. Освен това покрай популярността й от предаването, актрисата бива търсена от повече клиенти в качеството й на рекламно лице. Последното не изисква почти никакви усилия от нейна страна, а същевременно е източник на сериозни доходи. Кой би отказал да се завърне пред камера при такива условия, пък било то и с бебе на ръце…

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.