Разврат! Вижте гювендията Айлина Михайлова - държанка на депутата-далавераджия Марио Рангелов (СКАНДАЛНИ СНИМКИ 18+)

Плевенският отцепник от ДПС я връткал на караминьол с циганския бос Методи, който му купува гласовете на избори

https://lifezone.bg/spodeleno/razvrat-vizhte-gyuvendiyata-aylina-mihaylova-darzhanka-na-deputata-dalaveradzhiya-mario-rangelov-skandalni-snimki-18-2/139902 LifeZone.bg
Разврат! Вижте гювендията Айлина Михайлова - държанка на депутата-далавераджия Марио Рангелов (СКАНДАЛНИ СНИМКИ 18+)

Плевенският отцепник от ДПС я връткал на караминьол с циганския бос Методи, който му купува гласовете на избори

Поредната порция отвратителни доказателства за липсата на морал и човешко достойнство сред отцепниците, лоялни на Джевдет Чакъров пристигна на редакционната ни поща. Този път гнусните кадри са с адрес Плевен и показват местната мастия Айлин Михайлова дибидюс гола, с вибратор в дупето.

 

Ако има нещо по-скандално от снимките 18+ е, че техен притежател бил плевенският депутат-дерибей Марио Рангелов. В свободното си от кражби на общински имоти и закани за убийство време, плевенчанинът опъвал безмилостно развратната си съгражданка, а тя му изнасяла перверзни пърформанси със секс играчки, завряни в де що има дупка по изхабеното си от употреба тяло.

Често в извращенията се включвал и друг местен престъпник на име Методи Петков - циганският тартор на купени гласове, от когото е пропищяла цялата област. Петков получи ефективна присъда от 4 години затвор за това, че е пребил човек и се е гаврил с него, като го принудил да яде жива риба, припомня сайтът МИГнюз. м.г, в секция 205-та в с Буковлък, мангалът бе сниман как незаконно, но за сметка на това абсолютно необезпокоявано попълва списъка на гласувалите на парламентарните избори, осигурявайки “мъртви души” в полза на отцепника от групата на Джевдет Чакъров.

 

Марио и Методи били толкова близки, че нямали нищо против пенисите им да порят вагината и ануса на Айлина по едно и също време, нито да изливат телесните си течности в устата й, молим за извинение.

 

Освен с дебели пачки, откраднати от отрудените плевенчани, Рангелов се отплатил за старанието на въпросната Михайлова като я вкарал в общинската съветническа листа на ДПС миналата есен. Така вместо в порно сайт (където видимо й е мястото), суратът на госпожицата лъснал на партийните плакати - за срам и за отвращение сред редовите депесари в плевенския регион.

Марио Рангелов е забъркан и в куп имотни афери, показа проверка на сайта МИГнюз. Той и сестра му Ася са герои в множество разследвания за далавери в Червен бряг, където и двамата преди време бяха общински съветници. Става въпрос за мистериозно придобиване на общински имот в центъра на града за без пари, за масово насилие над пенсионери да им даряват плодородните си земи, както и за кражби на пари от обществени поръчки.

 

Преди няколко години той буквално отмъква под носа на община Червен бряг хотелския комплекс “Таганрог”, чиято стойност се оценява на 1,2 млн. лв. Депутатът обаче не плаща и стотинка. През 2016 г. общинското дружество „Обществено хранене” на Червен бряг дава под наем имота – 9-етажен хотел, огромен ресторант, закусвалня, дискотека, магазини, на две частни фирми. Според инвестиционния план те трябва да направят подобрения, които обаче така й не стават факт. Данъчната оценка е близо 1,2 млн. лева, а в един момент се прави анализ, който оценява това на 350 000 лв. Ако договорът се прекрати, общинското дружество трябва да върне инвестициите и да плати неустойките.

В подписания договор има инвестиционен план в размер на 200 000 лв. При прекратяването му наемодателят дължи 110 000 лв. неустойки. Така се оказва, че общинското дружество дължи на частните фирми 310 000лв. Общинските съветници се съмняват, че реално имотът в центъра на града е придобит от Марио Рангелов от ДПС. Неговото име фигурира като вносител на месечния наем за имота на вносната бележка, пише МИГнюз, позовавайки се на разследване от bTV.

 

В същото време, сестрата на депутата-отцепник  Ася Рангелова е получила като “дарение” стотици декари земя на територията на общината и то предимно от пенсионери. Тя е изкупила много земи и имоти от 2014 г- до 2017 г. Пенсионери споделят пред местна медия, че дарените е само на хартия, а Рангелова си е плащала за земите в брой, което означава укриване на данъци. Оправната депутатска сестра е принуждавала (понякога и със сила) старите хора да й подписват договори за дарение за да врътне НАП. Търговци от Червен бряг пък споделят, че дамата е наела и повечето от реновираните на общинския пазар помещения.

 

Марио Рангелов  държи половината от капитала във фирма “Про-ленд” ООД, която е “производител и вносител на плодове, зеленчуци и зърно”. Фирмата разполага със стотици декари производствени площи, на които се отглеждат плодове и зеленчуци. Освен това е едноличен собственик на “Лора 2007”, която се занимава с отглеждане на зърно и маслодайни семена. Сестра му Ася Рангелова е собственик на “Сияна 24” ЕООД и се занимава с търговия, сочи проверка в Търговския регистър.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.