Сълзи в очите: Цветомира напусна Хелс Китчън

https://lifezone.bg/spodeleno/salzi-v-ochite-cvetomira-napusna-hels-kitchan/89177 LifeZone.bg
Сълзи в очите: Цветомира напусна Хелс Китчън

Цветомира Стоянова напусна завинаги Кухнята на Ада

Най-малката и атрактивна участничка в кулинарното шоу се раздели със стоте  бона на крачка от победата.Родената във Враца 18-годишна кулинарка се превърна в атракция в шоуто.В социалните мрежи тя се превърна в истинска сензация със своите остроумия и емоционални и забавни моменти.

Цветомира претърпя най-голямата метаморфоза в Кухнята на Ада, както и най-младата участничка с черна куртка.

Много дойде напрежението на Цветомира, както и твърде високо вдигнатата летва в надпреварата, но нейните съотборници я изпратиха с много сълзи.

„Ти ми върна вялата в тези млади хора, които искат да учат, да се развиват и да работят. Чудесен пример си за тях-спонтанна, открита, готина, винаги в настроение.Има с какво да се гордееш“, емоционално я изпрати и шеф Виктор Ангелов. Той й заяви, че не бива да плаче,  ада се гордее със себе си. След което я прегърна и й подари черната куртка, за да върви винаги нагоре.

В борбата за голямата победа остават петима участници. Това са Станислав от Перник, двамата софиянци Васил и Виолета, Асен от Берковица, както и варненеца Кристиан.

Следващите три седмици ги очакват големи кулинарни изпитания. А на финала двама ще се борят за стоте бона  и приза за най-.добър кулинар в шоуто.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.