Скандал! Любовницата на созополския кмет Тихомир Янакиев – Даниела Стоянова с дъщеря пр*ститутка. Вербувала ченгета и прокурори (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО И СНИМКИ)

Апелативният прокурор на Бургас Орлин Пенев, столичен зам.- кмет от “Промяната” и ченгето-наркоман Александър Аргиров от МВР-Бургас били ключови играчи в схемата за рекет

https://lifezone.bg/spodeleno/skandal-lyubovnicata-na-sozopolskiya-kmet-tihomir-yanakiev-daniela-stoyanova-s-dashterya-prstitutka-verbuvala-chengeta-i-prokurori-ekskluzivno-video-i-snimki-4/131703 LifeZone.bg
Скандал! Любовницата на созополския кмет Тихомир Янакиев – Даниела Стоянова с дъщеря пр*ститутка. Вербувала ченгета и прокурори (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО И СНИМКИ)

Апелативният прокурор на Бургас Орлин Пенев, столичен зам.- кмет от “Промяната” и ченгето-наркоман Александър Аргиров от МВР-Бургас били ключови играчи в схемата за рекет

Смразяващ кръвта разказ как ОПГ за проституция, наркоразпространение, кражби, рекет и изнудване може да вирее под благосклонния поглед на созополския кмет Тихомир Янакиев, пристигна на редакционната ни поща. Главни “героини” са шефката на “Паркинги и гаражи” в община Созопол Даниела Стоянова (парадираща, че е любовница на настоящия кмет, но и на предшественика му Панайот Рейзи) и развратната й щерка Полина Свиленова Петкова - доскорошен служител в дирекцията на майка си.

 

За разкош имаме баща служител на Гранична полиция, син-наркодилър, бургаско ченге със зависимост от дрогата, както и апелативен прокурор, разпъващ им чадър. Всичко това без да броим дузина съблазнени и брутално окрадени богати мъже. Единият от тях, след ужасяващи заплахи за живота си, е принуден да се укрива от страх да не бъде убит от арменските мафиоти, обсебили пазара на наркотици в Бургас, чийто бос Кобрата е бил в интимни отношения с Даниела Стоянова, отново по личните й признания, документирани със СРС.

 

Историята на престъпния тандем между созополските майката и дъщеря страшно напомня на двете убийци от “Продължаваме промяната”, които удушиха фотографа Пейо в началото на януари т.г. Прочие удушвачката Габриела Славова, която е била кандидат-депутат на ПП, също е от Бургас, а майка й – на висок дипломатически пост.

Пишем следващите редове с надеждата да не осъмнем с поредния труп на мъж, влюбен до умопомрачение в откровена престъпница и проститутка, действаща под диктата на ужасяващата си майка.

 

Преди да осветим зловещите подробности от този казус сме длъжни да упоменем, че той е базиран на официално входирани жалби до Прокуратурата и КПКОНПИ, както и на свидетелски показания. Макар повече да прилича на сценарий от хорър криминале, животът в област Бургас се оказва по-вълнуващ от киното.

 

Върхът на айсберга е жалба до КПКОНПИ, в която е описано, че лицето Даниела Стоянова директор „УИГ“ към отдел АПИО, Община Созопол, която  многократно е споделяла пред жалбоподателя, че има “одобрението” на кмета Тихомир Янакиев и неговата интимна близост, злоупотребява със служебното си положение, “продавайки” правото за паркиране в разгара на сезона в курортното градче. По темата дори е заснет репортаж от bTV през август 2023 г., но реакция от кмета и компетентните органи липсва. Същата е назначила изцяло противозаконно, отново с “доброто” на Янакиев, дъщеря си – Полина Свиленова Петкова за старши специалист „УИГ“ към отдел АПИО, Община Созопол.

 

Жалбата до антикорупционната комисия повдига завесата на зловещата сводническа дейност на висшата общинска служителка Даниела Стоянова, която буквално продавала дъщеря си от невръстна възраст на заможни мъже и в последствие двете ги изнудвали за пари, обирайки ги до шушка. В прекия смисъл. За повече благоприличие развратът бил маскиран като серийни “годежи”, а хлътналите до уши балами трошали луди пари за коли, бижута и пластични операции на малката никаквица. Такъв бил случаят със собственика на созополския хотел “Хеди” – Христин Димов Коджабашев. Господинът се полъгал по мръсницата, набор ‘98 и я пуснал в дома си, откъдето тя отмъква няколко дебели пачки, на обща стойност 16 хил. лв., пише в сигнала до КПКОНПИ. Разбирайки за кражбата, хотелиерът отива при родителите на “годеницата” си, които цинично му обяснили, че щом е спал с дъщеря им, парите им се полагат и няма да му върнат стотинка. Злополучното гостуване при “тъста и тъщата” излиза през носа на влюбения Христин като малкото му семейно хотелче бива подложено на всички възможни проверки “по устав”, местата за паркиране му биват отнети и практически той е докаран до фалит.

 

Докато се води сгодена за Коджабашев, палавата Поли няма възможност да консумира редовно връзката си, тъй като по това време тя се е изнесла в София, назначена е в столична фирма на длъжност “личен асистент” и започва страстна авантюра с шефа си Веселин Русинов. Как процъфтява любовта им, научаваме от жалба до прокуратурата, внесена от него, след като изгаря с два джипа, злато и диаманти, плюс няколко стотин хиляди лева, отмъкнати от дъщерята на оправната служителка на Тихомир Янакиев.  Без да товарим читателите с излишни подробности, ще споменем само, че наред с двата джипа Audi, които той й прехвърля и несметните разходи за пластични подобрения по аграрната физиономия и предизвикателно налети телеса, тя му отмъква 16 хил. лв. фирмени пари, предназначени за заплати и покриване на текущи разходи, както и златни бижута с диаманти на стойност около 70000 лв. Също като Христин, нещастникът първо се обръща към майката Даниела Стоянова. Дъртата сутеньорка нагло отвръща, че Русинов не само няма да получи нищо, но даже имал и да дава. “Щяла веднага да се обади на свой добър приятел – Орлин Пенев, прокурор от РП Бургас, който щял да ми намери майстора”, пише прецаканият Ромео до държавното обвинение. Дали контактите на Стоянова с апелативния прокурор на Бургас са причина прокуратурата да се помайва, очакваме отговор от подчинените на Борислав Сарафов. В този ред на мисли, разследването на местна почва се водело от Мая Димитрова, служител на 01 РУ – Бургас.

 

От изложението разбираме още, че тандемът майка и дъщеря прераства в ОПГ, към което се присъединява бургаският полицай Александър Аргиров. Той сам се хвалел, че бил голямата любов на Полина Петкова и двамата са мърсували през цялото време докато тя е “сгодена” за созополския хотелиер и столичния бизнесмен. Веднага след като Русинов входира жалбата си, неверницата подава контра сигнал срещу него за домашно насилие. Докато служител на столичното МВР му връчва предупреждение, друг униформен прави незаконен тараш на личния му автомобил и му предава “много поздрави” от Александър Аргиров.

 

По-нататък в писмото до прокуратурата четем следните показания на Русинов (запазваме автентичния правопис): “….. на 29.11.2023 г докато шофирах на моят мобилен телефон 0895612335 позвъни номер +35928077850  , обади ми се мъж , който първо каза че иска да ми помогне. Помолих го да обясни какво има предвид и той ми каза че е „Александър Аргиров интимен приятел на Полина Петкова от 2019 г. и настоящ служител на РДВР-Бургас”. Държеше да знам че и бил платил някакви фасети по банков път и също така каза “Че ако продължа да настоявам за възстановяване на моите вещи и парите на дружеството лично щял да ме ликвидира, също така да съм внимавал какво точно казвам на разпита си в Бургас по повод разследване за обсебване на 16000 лв. и айфон, срещу Петкова“. След този случай лично видях този човек на заседание на делото за домашно насилие, той стоеше в коридора. Идвал е само веднъж но многократно съм го засичал петък събота и неделя около домът ми или офиса на дружеството”, пише прецаканият годеник.

Междувременно, в последващ разговор с майката на Полина - чиновничката, твърдяща че обслужва сексуално созополския кмет, тя в прав текст му заявява, че ако още веднъж я потърси, Русинов “щял да умре гърчейки се като кучетата си”, които той отглежда. За повече респект се включва и бащата на пачаврата - Свилен Петков, полицай от Гранична полиция, който отправя предупреждения в сходен стил.

 

“След тези случаи аз живея под постоянен страх. Отслабнал съм 16 килограма. Не живея в дома си и на адреса си. Офисът ми е затворен и не работи четвърти месец. Крия се. От други източници знам че Полина Петкова от дълго време има отношение със изключително опасен криминален авторитет /работи за него/ и към настоящият момент на територията на РДВР Бургас”, завършва жалбата си Веселин Михайлов Русинов, който всеки миг очаква апелативния прокурор Орлин Пенев или наказателна бригада от арменски нарко мутри да го открият и да се разправят с него.

 

Въпреки първоначалните си резерви, той се съгласи да разговаря с наш репортер, вярвайки, че публичността е единственият му шанс да запази здравето и живота си. Предостави ни и опис на откраднатите от Полина ценности. Същият е предаден на компетентните органи:

 

0. Колие 6,14 гр

1. Гривна 4,73 гр.

2. Златна Гривна „Картие“ 7.38 гр

3. Златна гривна масивна 12,52 гр

4. Златна гривна „Картие , диаманти бели , Картие“ 18,53 гр – Бяло злато

5. Халка Картие -3 гр

6. Халка Гравирана – 2.91 гр

7. Дамски пръстен без камък , -2.02 гр

8. Халка Картие – 1,23 гр

9. Пръстен с тъмен Кехлибар – 4.93 гр

10. Пръстен бяло злато – 4,12 гр + розов диамант 0.8 карата.

 

Към сметката трябва да добавим и 48 000 лв. в брой, твърдят оперативни работници, които потърсихме за потвърждение.

 

От наши източници в ОДМВР-Бургас научихме и за съществуващ доклад на ДАНС, в който дословно пишело следното: “Има данни, че като шеф и служител /майката и дъщерята/ на Община Созопол са събирали такси „Спокойствие“ от собствениците на „непослушните“ заведения в района, а в случай на отказ , Александър Аргиров/служител на РДВР-Бургас/ ги е посещавал лично, респектирайки ги с позиция от името на РДВР или е уреждал посещения „на добра воля“ от представители на Арменската групировка известна в Бургас. Има данни че Даниела Стоянова е дългогодишна интимна приятелка с ръководителя на Арменците – Кобрата а дъщеря ѝ пък е в интимни отношения с Аргиров. Не случайно има потвърдени данни за това че разпространението на дрога по Черноморието е вече изцяло в Арменски ръце. Всичко това се случва с негласното знание и съгласие на началника на двете дами , настоящият и предишен кмет на Созопол”, пишат от родното ФБР.

 

За да разведрим малко тягостната атмосфера на настоящата статия, ще разгърнем отново сигнала до КПКОНПИ, в който е разказан меко казано куриозен случай, от който излиза, че освен баджанак на зловещата арменска мутра по прякор Кобрата, Тихомир Янакиев е влязъл в ролята на селския глупак.

 

Някъде през 2022 г. Даниела Стоянова води при кмета друг любовник на щерка си - криминално проявения “лейтенант” от бригадите на Чирпанския - Станчо Яков Станчев, който по време на визитата е с условна присъда на всичко отгоре. Той е представен на Янакиев не просто като чуждестранен гражданин, но и като мастит инвеститор, който идва в кметския кабинет да пита как да кандидатства по обществена поръчка. За да е максимално комично, криминалният тип води със себе си преводач и се прави, че не знае български. Реалната цел на посещението е “да се получи инфо на кого смята да се отдава концесия и тя да бъде компрометирана в полза на трети лица”.

 

Какво са си говорили кметът и мнимият чужденец, историята мълчи. Малко след срещата обаче на Станислав Яков Станчев противозаконно му е отнет Cadilac Escalate модел 2022 г. Джипът е бил намерен няколко дни след кражбата в ромската махала до Созопол - Равадиново, без скоростна кутия. По същото време, дъщерята на Даниела Стоянова лично отмъква друга кола на чирпанския си любовник - BMW 850 IM на приблизителна стойност около 1 200 000 лв. Официалната версия на Полина е била, че ще откара автомобила на ремонт, след направено ПТП, в “доверен” сервиз. След месец неизвестност за местонахождението на автомобила, той е открит от застрахователите седмица по-късно в хале на ДОК 5 БУРГАС, часове преди да бъде натоварен на кораб за Украйна, с липсваща предница.

 

Ако читателите ни негодуват защо наричаме едно младо, доста оправно момиче и уважаваната му майка с обидни епитети, насочващи към неморални и противозаконни дейности, ще цитираме разказа на бургаски полицай, пожелал анонимност (отново запазваме автентичния правопис):

 

“Лятото на 2019 г. докато учи и живее в град Варна, Полина се запознава с момиче на нейната възраст, което активно се снима във филми за възрастни, които не се излъчват в Европа, като продукциите се предоставят срещу заплащане. По време на съвместната им работа, приятелката на Полина ѝ предлага да започнат съвместна работа в елитна ескорт агенция, която обслужва само чужденци, летуващи на нашето Черноморие. Тя започва под вещото ръководство на Александър Аргиров /тогава наркоман и комарджия от Несебър/ а по настоящем служител на РДВР-Бургас”.

 

И ако казаното по-горе не е достатъчно красноречиво, ще допълним разказа си с оперативна информация, касаеща сина на Даниела Стоянова:

 

“Същата двойка /Полина , Александър/ и братът на Полина, Велизар Петков, започват съвместен бизнес под шапката на „подходящи“ хора от края на 2022 г когато Аргиров вече служител на РДВР-Бургас и може да участва и помага доста по-активно. Основната дейност на тази група е ПЗО, транспорт и разпространение на дрога, измами, обсебване, проституция, рекет и изнудване. Велизар има спрени заради възрастта си ДП в Созопол и Бургас за разпространение на наркотици.

Започва се пренос на наркотици на територията на страната, основно София, Търговище , Варна, Бургас и продажба на територията на Столицата. Всеки има определено място в групата. Само за изминалата 2023г Велизар Петков е задържан три пъти, по време на разнос в скъпите квартали на София и е връщан с протокол на сестра си Полина”, пише ченгето под прикритие до редакцията ни.

 

Историята може би нямаше да звучи достатъчно завършено, ако в нея не се намеси и виден столичен политик - заместник-кмет на Васил Терзиев, чието име източниците ни отказват да назоват. Използвайки познанството си с ограбения любовник на Полина и най-вероятно с майка й, той многократно се свързва с Веселин Русинов, съветвайки го да оттегли жалбите си “за общо добро”.

 

В светлината на всичко, казано до тук, очакваме кметът на Созопол Тихомир Якимов, министърът на вътрешните работи и главния прокурор да вземат отношение по изнесените данни. Медията ни предоставя право на отговор на всеки, почувствал се засегнат от написаното.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.