След „Ергенът“ идва „Момата“!Ето кога стартира

https://lifezone.bg/spodeleno/sled-ergenat-idva-momataeto-koga-startira/53030 LifeZone.bg
След „Ергенът“ идва „Момата“!Ето кога стартира

След втория сезон на „Ергенът“ идва новото шоу „Момата“

Според източници, близки до любовното шоу по Би Ти Ви, това може да се случи съвсем скоро.

Това ще е видоизменена форма на сеирджийското шоу, в което вместо 20 жени, които ще се бият, скубят, карат и сеят кавги ще има двадесет момци, които ще се състезават за сърцето и ръката на една дама.

А намекът, че първата „мома“ ще е Александра Гърдева, идва от нейното лансиране, подозират зрителите на шоуто.

Тя се появи във втория сезон на „Ергенът“, като ролята й бе да задава доста лични и щекотливи въпроси на претендентките за сърцето и ръкава на световния виртуоз на пианото, „ергенът“ Евгени Генчев.

Срещата можеше да мине и без нейното присъствие, обаче, коментират в мрежата. Но от кухнята на формата издават, че това е бил начина да се подготвят зрителите за участието на Алекс Гърдева в новата модификация на риалити формата.

 Защото схемата навсякъде по света е такава. Първо се пуска оригиналния формат с главен герой мъж, а после идва вариацията с жена. Като по принцип това трябва да е една от финалистките на първия сезон на приключенския формат, която не е избрана за победителка.

Алекс Гърдева стигна до финала, но сама се отказа от победата. Причината бе, че ерген № 1 Виктор Стоянов не я защити от хулите и нападките на останалите участнички.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.