Строгият шеф Ангелов към Роксана: Омагьосваща си!(Забрави жена си-снимки)

https://lifezone.bg/spodeleno/strogiyat-shef-angelov-kam-roksana-omagyosvashta-sizabravi-zhena-si-snimki/54244 LifeZone.bg
Строгият шеф Ангелов към Роксана: Омагьосваща си!(Забрави жена си-снимки)

Строгият шеф Виктор Ангелов никога не е бил такъв

По терка си и в този сезон на „Кухнята на Ада“ топ готвачът коли и беси и хич не си поплюва да гони готвачи, доказали уменията си зад граница.

Миналият епизод изхвръкна и готвача Иван Димитров, който е трупал стаж в Германия. Виктор Ангелов не се поколеба да „изрита“ и телевизионната наследница Деси Цонева, че не успя да се справи с традиционна английска гозба, въпреки честите си митарства до Острова.

Но зрителите са шашнати, че иначе властния кулинар, напомпан със самочувствие, има особен присантимент към ромската звезда Роксана.

До и около нея той „мърка като котенце“,  нито веднъж не й повиши тон, още по-малко нахокал. Неговото поведение е или да я хвали и за най-малкото, което измайстори, или да се диви на хубостта й.

„Омагьосваща си!“, не спира да повтаря като влюбен пубер солидният топ готвач, вперил взор в очите й.

Въпреки че Роксана се явява винаги с тонове тежък грим и несресана коса, Ангелов нито веднъж не я скастри, а я целува по челото и ръцете.

„Или е чалгар и обича такава музика, или хлътнал сериозно по Роксана. Ама да не стане така, като при колегата му шеф Иван Манчев  и да зарежи „голямата си любов жена си“, в която се кълне“, дивят се в нета от поведението на шеф Ангелов.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.