Така се чувстваш, когато срещнеш истинския

https://lifezone.bg/spodeleno/taka-se-chuvstvash-kogato-sreshtnesh-istinskiya/44328 LifeZone.bg
Така се чувстваш, когато срещнеш истинския
Така се чувстваш, когато срещнеш истинския

Не се страхуваш, че той няма да хареса истинската теб. Не се опитваш да звучиш или изглеждаш като някой друг. Напротив: цениш себе си повече, откогато и да било, защото той те кара да се чувстваш специална.

Така се чувстваш, когато срещнеш истинския

С него всичко е различно. Вече не искаш да впечатляваш когото и да било. Не обмисляш десетки пъти всяка ситуация от ежедневието. Не се затваряш в себе си, за да мислиш за миналото. Светлината вътре в теб те кара да летиш от щастие.

Обичаш тихичко и мълчаливо. Не разказваш на приятелки за връзката си. Нямаш нужда от това! Достатъчно ти е да знаеш, че ти с него, и той е с теб. Сякаш сте последните хора на света, така се чувстваш, когато го прегърнеш.

Любовта те кара да искаш повече от себе си. Сещаш се за всички обещания, които си си дала, но така и не си изпълнила. И започваш да сбъдваш мечтите си една по една. И съдбата ти помага. Невидима ръка те води напред.

Така се чувстваш, когато срещнеш истинския

Не се страхуваш да му кажеш какво мислиш. Не се притесняваш, че той ще се разочарова от теб. Можеш да бъдеш честна и едновременно с това да държиш ръката му. Знаеш, че любовта ви ще оцелее, независимо от това дали имате противоречия, или не. Това, между вас, е повече от всичко друго!

Когато си с него, винаги се чувстваш обичана и ценена. Той не те игнорира и ти отделя от времето си. Иска да бъде с теб и ти го знаеш. Прави ти място в живота си. Говори ти за бъдещето и то включва теб.

С него можеш да разговаряш за всичко. Комуникацията е лесна и не се налага да се напрягаш. Но можеш и да мълчиш. И в тези мълчаливи мигове не се чувстваш неудобно. В тишината откриваш силата на любовта и не искаш да я пускаш никога. Така се чувстваш, когато срещнеш истинския.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.