Тарифата на Анджела скача драстично след участието й в „Биг Брадър“?

Пари обаче не връща в никакъв случай

https://lifezone.bg/spodeleno/tarifata-na-andzhela-skacha-drastichno-sled-uchastieto-y-v-big-bradar/144988 LifeZone.bg
Тарифата на Анджела скача драстично след участието й в „Биг Брадър“?

Пари обаче не връща в никакъв случай

Варненската бръмчалката Анджела Ташева, на която се наложи да излезе по спешност от къщата на Биг Брадър поради здравословни причини, се оказа сравнително достъпна. Феновете на наперената мацка, скандализирала с участието си в риалитито, разкриват, че цената на услугите й е една от най-ниските тарифи в столицата – 600 лева. Вероятно обаче сега тарифата й ще се вдигне значително, макар Анджела да не успя да добута до финала.

 

Тук е моментът да отбележим, че загорелите мераклии плащат гореспоменатата цена за час. Ако обаче се случи така, че фенът да стигне до щастливия финал, преди спазареното време да е изтекло, услугата се смята за предоставена и пари не се връщат. В случай, че искаш насладата да продължи – плащаш още.

Запознати издават, че се държала доста рязко с онази част от клиентите си, които не харесва. В нередки случаи дори се случвало да ги ореже насред работата с тях, ако не е на кеф или пък изведнъж реши, че са отблъскващи и не й се занимава с тях. Дори и в тези случаи обаче, пари не връщала, твърдят препатили.

 

Варненката разкри в риалитито, че припечелва от еротични клипчета и снимки в платформата „Онли Фенс“, но това не е единственият й източник на доходи. Не крие и че е предоставяла интимна близост на най-големите й фенове, стига да предложат достатъчно пари.

 

Преди влизането й в риалитито 600 лева на час, са й били достатъчни. След като вече е национална звезда, занапред по всяка вероятност цената й ще се закръгли на поне хилядарка. Ако пък реши да налее бюста си с достатъчно силикон, че да е по-пищен, тарифата й ще скочи драстично.

 

Макар да е в бранша от около едва 2 години, тя очевидно е доста сръчна и оправна, след като бързо се е наложила и не може да се оплаче от липса на клиенти. След като навлиза в бизнеса в родната си Варна, шест месеца по-късно се мести в София.

„В столицата има повече възможности, а във Варна ми е скучно“, твърди нахаканата брюнетка.

 

Тъй като титлите й като еротичен модел, са всичко, което е постигнала в живота си, те са нейната голяма гордост. Разкрива, че преди време се зачудила защо да не си пробва късмета в „Онли Фенс“, след като така или иначе качвала снимки, постоянно й се сваляли, а и се задоволявали с тях, решила, че ще е добре поне да й плащат за това.

 

Рядко излиза от дома си – почти всичките й клипове са снимани в собственото й ложе, но не води клиентите си там. Пази апартамента, откакто преди време я ограбили във Варна, след като завела чужди хора на гости. Затова сега предпочита тя да ходи на гости, вместо да ги кани в дома си. Най-често обаче срещите й с мераклиите да вкусят от прелестите й, се осъществяват в хотели.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.