Тото от „СкандаУ“ призна за психични проблеми

https://lifezone.bg/spodeleno/toto-ot-skandau-prizna-za-psihichni-problemi/111496 LifeZone.bg
Тото от „СкандаУ“ призна за психични проблеми

Тото взриви с признанията си

Рапърът е един от малкото звезди, които открито говори за заболяването си. Той призна в собствения си подкаст, че има проблеми с психиката.

В интервюто си с ергена Евгени Генчев музиканта призна, че страда от дислексия, а  и има бърнаут. При това състояние получаваш липса на енергия, изтощение, загуба на мотивация за работа, безсилие и усещане за празнота. Това буквално приведено означава прегаряне, в резултат на постоянен стрес и прекалено много натоварване с много задачи и работа.

Тото има смелостта открито да  говори за психичните си проблеми, както и за здравословното си състояние. От депресията, в която изпадал, той губел почва под краката си.

„От депресията получих непрекъснат страх от това каква нова песен ще направя, дали ще допадне на феновете ми, какви гости ще поканя в подкаста си, за какво да разговаряме, за да е интересно на аудиторията. Дали ще мога да се справя с предизвикателствата и как да платя заплатите на хората“, призна Тото.

Всичко това предизвикало сърцебиене, което накарало сърцето му да бие прекалено учестено. Но от емоционалния му блокаж, както и за здравословното му състояние го извадил спорта. Негов приятел го посъветвал да тренира и това стимулирало не само мозъка му, но и му повлияло добре на цялостното състояние на организма.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.