Тресе ни ретрограден Плутон! Какво да очакваме

https://lifezone.bg/spodeleno/trese-ni-retrograden-pluton-kakvo-da-ochakvame/110388 LifeZone.bg
Тресе ни ретрограден Плутон! Какво да очакваме

Плутон започна да се движи на обратно от първи май

Под ретроградното му действие ще бъдем до 10 октомври. Какво да очакваме от това действие на Плутон? Планетата се намира на най-отдалеченото място от Земята. Ефектът от обратното му въртене не е повод за тревога, но все пак той ни влияе на колективно ниво.

Плутон управлява подземните неща, алхимията, действието му се извършва под повърхността. Затова ретроградността на планетата удря именно нещата под повърхността, които не са осезаеми и не са толкова разрушителни за живота ни като цяло.

Но все пак транзитът на Плутон назад не е толкова безобиден. Те оказват мощно влияние на реалността ни, като бавно, деликатно, почти незабележимо пренастройват вътрешния ни мир. На задно ниво планетата носи напрежение, проблеми, доста силна доза агресия, твърдят експертите.По думите им този ход назад връща стари страхове, проблеми с психиката, дори акцентира на настоящи събития. Плутон го умее, да подбужда у хората отрицателни мисли. Те могат да дойдат спонтанно, затова в края на пролетта е добре да ги отблъснете и то съзнателно. През целия ретрограден период на Плутон ще сме склонни по-често на критики към близки, роднини и приятели. Уж невинните забележки може да ескалират като неприятни ситуации.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.