В „Сървайвър“: Благо Джизъса трепери от брата на Коцето!

https://lifezone.bg/spodeleno/v-sarvayvar-blago-dzhizasa-treperi-ot-brata-na-koceto/53706 LifeZone.bg
В „Сървайвър“: Благо Джизъса трепери от брата на Коцето!

Благо Джизъса се примири с ММА боецът Георги Валентинов

Двамата баджанаци са заедно в приключенското шоу в Доминикана. Дори се изгавриха с общата си жена Златка Райкова. Тя пък им отвърна, като ги нарече „смешници“.

Само че на нашареният ритнитопковец все пак не му е уютно в „Сървайвър“. Защото там, макар да не е в неговия отбор е друг враг, братът на поп фолк звездата Коцето.

Светослав Славчев най-после сбъдна мечтата си е един от участниците в шоуто за издръжливост.

Той обаче има зъб на плейбоя футболист именно заради неговата страст-жените.

Братовчедката на Коцето и Светослав- Лияна, имаше девет месечна любовна афера с Благо Георгиев. По това време той живее с бившата гимнастичка Христина, от която има две деца. Благо я зарязва с бебе на ръце, като хлътва по певицата.

Но връзката на фолкаджийката и ритнитопковеца също претърпява крах. Лияна била бясна, че Благо не я защитил от хорските нападки. Те я  обвинявали, че заради нея ритнипотковеца зарязал жена си с новородената си дъщеричка.

В същото време Благо кандърдисвал Лияна да зареже пеенето, с обещанието, че той ще се грижи за нея.Благо Джизъса обаче не си мръднал пръста да я предпази не само от хорските одумки, а и от бащата на щерка й, който също ги заплашвал с линч.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.