Ванга: Тези предмети привличат късмета в дома ви!

https://lifezone.bg/spodeleno/vanga-tezi-predmeti-privlichat-kasmeta-v-doma-vi/121373 LifeZone.bg
Ванга: Тези предмети привличат късмета в дома ви!

Ванга винаги е правела много точни прогнози, които са се сбъдвали

Феноменът Ванга не се ограничава с пророчествата си само в нашата страна, а  и извън пределите ни.Но освен с пророчествата, петричката врачка е известна и със съветите за дома и за привличане на късмет и щастие.

Българската ясновидка препоръчва, ако искаме да привлечем късмета към себе си и къщата, какви предмети да имаме в дома си.

По думите й това гарантирано ще ни дари с мечтаното щастие  и с късмета, който всеки иска да има докато е жив.

Първият предмет, който всеки трябва да има в дома си за привличане на щастие, е медът. На този пчелен продукт ясновидката отдава огромно значение, като той не само е лечебен и ефикасен, но и е вълшебно чудо.

Подковата е другото нещо, което да сложим до вратата. По думите на Ванга конят  е мачигеско животно, което има подкови. И именно те привличат късмета в къщи.

Сапунът, но такъв, без примеси, също ни дарява с късмет в живота ни.Той не само ще ни изчисти на физическо ниво, но и ще премахне всякакво зло и негативна енергия на духовно ниво, твърди гадателката.

Другият предмет, даряващ ни щастие, е палмата и  върбата. Тези растения Ванга съветва да засеем в двора си  и гарантирано ще прочистят къщата и ще разпръснат добро навсякъде около нас.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.