Васко Василев призна: На коронацията на Чарлз щяхме да се н@пикаем!

https://lifezone.bg/spodeleno/vasko-vasilev-prizna-na-koronaciyata-na-charlz-shtyahme-da-se-n-at-pikaem/110279 LifeZone.bg
Васко Василев призна: На коронацията на Чарлз щяхме да се н@пикаем!

Васко Василев бе един от поканените музиканти на коронацията на Чарлз

Виртуозният ни цигулар обаче не останал на партито в Бъкингамския дворец след тържеството. Той побързал да се върне в България, защото стартирало турнето му в родината ни.

Първата „спирка“ на виртуозът  е град Враца, като минава през почти всички градове в Северна България, след което в Южна и акостира на 13 юни в столицата.

Звездата не съжалява, че не е останал да опита от царските гозби, след като Чарлз стана поредния монарх на Острова.

Той се върнал и веднага се нахвърлил на любимата си българска вкусотия пълнени чушки.

„Някои неща никога не се променят. Такива са най-вкусните пълнени чушки у дома. Ето така започнахме загрявката за турнето“, доволен е Васко Василев.

Гениалният цигулар сподели и неволите си по време на коронацията на Чарлз Трети.

Васко Василев разказа как още в седем часа сутринта вкарали него и останалите му колеги на балкона, от където те свирили на коронацията.Именно там били и органът, като на едно място те престояли с часове.

„Но най-големия ни проблем беше да се устискаме и да не се н@пикаем. Защото коронацията бе едва в един и половина местно време. Нямаше къде да мърдаме, нямаше тоалетна на балкона.Долу обаче имаше лордове на 70-80 години и ние се чудехме дали те не са с памперси“, оплака се виртуоза с голяма доза хумор.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.