Венци Венц се разведе окончателно!Но не със съпругата си Мая

https://lifezone.bg/spodeleno/venci-venc-se-razvede-okonchatelnono-ne-sas-saprugata-si-maya/121319 LifeZone.bg
Венци Венц се разведе окончателно!Но не със съпругата си Мая

Венци Венц смая последователите си

Нашареният рапър призна в студиото „Преди обяд“, че се е развел окончателно. Само че за изненада на водещите, не със законната си съпруга Мая.

„Да, с Мая бяхме пред развод. Но, Слава Богу, нещата се оправиха. Аз съм женен мъж и в сърцето ми има място само за една жена и това е Мая. Във всяка една връзка има възходи и падения, такава е и нашата. Но сме заедно и се обичаме“, изстреля певецът и наистина опули водещите.

Венци Венц бе на косъм да се разведе официално със законната си съпруга, защото тя го ревнуваше бясно от фенките му. И му преписвала какви ли не изневери, които по думите му били единствено в нейната глава.

Рапърът все пак се развежда и то окончателно, но с дуетната си половинка Павел. Двамата бяха заедно десетина години, радваха феновете си по света и у нас. На концерт в голямо софийско заведение наскоро двамата обявили раздялата си пред всичките си приятели.

„Сложихме подписа си на финала на нашата книга заедно. Но идва време, когато всеки трябва да изяви своята индивидуалност.Да покажем своя нюанс, но поотделно. Ами те и Бийтълс са разделили, че кои сме ние да не го направим“, дълбокомислено обобщи певецът.

Но успокои, че пак би работил заедно с Павел, ако му се случи.

Източник: Хотнюз

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.