Влади Въргала: От 4 години си нямам половинка, трябва ми време, за да я срещна

Не е от хората, които се главозамайват от славата

https://lifezone.bg/spodeleno/vladi-vargala-ot-4-godini-si-nyamam-polovinka-tryabva-mi-vreme-za-da-ya-sreshtna/116718 LifeZone.bg
Влади Въргала: От 4 години си нямам половинка, трябва ми време, за да я срещна

Не е от хората, които се главозамайват от славата

Актьорът Владислав Карамфилов, по-известен като Влади Въргала определено е от хората, които нямат нужда от представяне. През август култовият актьор отбеляза 56-та си годишнина, а този месец започна снимките на третия сезон на сериала „Съни бийч“.

 

Не крие гнева си от това, че докато хонорарите на актьорите стават все по-мизерни, а продуценти и сценаристи реват, че бюджетът е малък, карат лимузини, коя от коя по-лъскави и живеят в супер лукс. Според него, съгласявайки се да работи за супер нисък хонорар, актьорът става съучастник в престъпление.

 

Не е от хората, които се главозамайват от славата и подчертава, че при наводнение или пожар не би ти спасила живота. Приема известността като часовник, който е сложил на ръката си, но от време навреме го сваля, за да го свери.

 

Не крие, че не му харесва накъде отива светът и се чуди дали човешкият живот не е някакъв асансьор. Казва, че Бог дава на всеки шанс и възможност, а от там нататък вече човек сам прави своя избор. Разбира се има и хора, които са целунати по челото от Господ.

 

Убеден е, че след 10 години няма да е толкоз активен и допълва, че ще помисли как се забавляват грохналите, когато стигне до този етап от живота си. Не съжалява, че не е приел 1 млн. лв., за да влезе в политиката, защото щял да бъде просто лагерчето в машинката, което се върти, докато му се стопят сачмите.

Посочва, че след като си е дал сметка, че не може да промени света, се е смирил.

Това, което продължава да го разгневява и до днес е безпардонността и липсата на човечност.

 

От 3-4 години е сам, но погледът и мисълта му не могат да се спрат върху определена жена. Твърди, че не може да срещне жената, която ще познае веднага, още щом я види.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.