Ясновидката на политиците: Прокоба тегне над Парламента, тежка година ни чака!

https://lifezone.bg/spodeleno/yasnovidkata-na-politicite-prokoba-tegne-nad-parlamenta-tezhka-godina-ni-chaka/125251 LifeZone.bg
Ясновидката на политиците: Прокоба тегне над Парламента, тежка година ни чака!

Станка Ангелова от Златица е известна като врачката на политиците

Ясновидка и астролог, при нея са идвали почти всички лидери на политическите партии, както много депутати и политици. Тя  е известна с точните си прогнози, предрича важни събития и обрати в живота на хората.

Не обича да се набива под прожекторите, но дарбата й се отключила след ухапване от отровна змия. Прабаба й я спасила, като тя наследила нейните умения.

Освен с гадаене, феноменът се занимава с разваляне на магии, леене на куршум и на восък.

Станка Ангелова определя 2024 година като изпълнена с промяна. Тя обаче ще се осъществи доста болезнено, като ще пострадат много хора по целия свят.

„Мисля си понякога, че над Парламента тегне проклятие“, казва известната ясновидка. Тя призовава политиците, вместо да се занимават с паметниците, да се качат на служебните си коли и да обиколят градове и села, за да видят каква разруха цари навсякъде.

По думите й войната между Украйна и Русия ще затихне между лятото и есента, като Украйна ще загуби част от територията си, а Путин ще си остане президент. Америка ще има нов държавен глава, различен от досегашните.

Врачката описва 2024 като трудна година, с много природни катаклизми, наводнения,земетресения, болести, вируси, като ще пострадат много хора по целия свят.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.