Жителите на общ. Белица благодариха на Делян Пеевски, че със замах е решил за два месеца 30-годишен проблем

Радослав Ревански: Гордея се, че съм кмет на благодарен народ!

https://lifezone.bg/spodeleno/zhitelite-na-obsht-belica-blagodariha-na-delyan-peevski-che-sas-zamah-e-reshil-za-dva-meseca-30-godishen-problem-4/139041 LifeZone.bg
Жителите на общ. Белица благодариха на Делян Пеевски, че със замах е решил за два месеца 30-годишен проблем

Радослав Ревански: Гордея се, че съм кмет на благодарен народ!

Хората от селата селата Палатик, Черешово и махала Сенища вече ще имат път.

Кметът на Белица Радослав Ревански посети ремонтиращия се участък Елешница-Палатик, където беше посрещнат от десетки доволни жители.

Хората използваха случая чрез него да благодарят на председателя на ДПС Делян Пеевски, че не спира да полага грижи за общината и целия регион. По думите им, той със замах, в рамките на по-малко от два месеца, е решил наболял проблем, който не е решаван повече от 30 години. Става въпрос именно за пътя Елешница-Палатик, чиято реконструкция ще завърши съвсем скоро.

“Жителите на общината отправиха послание по случай утрешния му личен празник (бел.ред.: председателят на ДПС посреща рождения си ден на 27 юли) и пожелаха на г-н Делян Пеевски да бъде жив и здрав, и занапред да чува гласа на хората и да бъде близо до тях”, сподели кметът на Белица.

 

“Благодаря за подкрепата, не съм се съмнявал никога в хората. Гордея се, че съм кмет на благодарен народ! Заедно ще продължим да правим това, което сме правили последните 8 год.,а именно да помагаме на хората, да развиваме всички населени места и да спазваме основното мото, което е и мой принцип в живота - да имаме човешко отношение към хората”, не скри вълнението си Радослав Ревански, който освен кмет на община Белица е член на Централното оперативно бюро на ДПС, както и зам.-председател на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България.

Източник: crimesbg.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.