Без капка грим: Памела Андерсън прикова погледите (СНИМКИ)

Повечето холивудски звезди разполагат с екип от стилисти, гримьори и фризьори, които ги подготвят за червения килим преди голямо събитие

https://lifezone.bg/svetat/bez-kapka-grim-pamela-andersan-prikova-pogledite-snimki/122753 LifeZone.bg
Без капка грим: Памела Андерсън прикова погледите (СНИМКИ)

Повечето холивудски звезди разполагат с екип от стилисти, гримьори и фризьори, които ги подготвят за червения килим преди голямо събитие

 Не и за Памела Андерсън, която официално навлезе в нова, минималистична ера. "Просто се държа семпло", казва актьорката пред Vogue от хотелската си стая преди наградите за мода в Лондон в понеделник вечер. "Нямам бляскав екип или нещо друго тук." Актрисата се появи на събитието без капчица грим по лицето си, демонстрирайки смело естествената си красота. Старческите петна, бръчките и тъмните кръгове под очите явно изобщо не я притесняват.

Разбира се, Андерсън направи фурор по време на Седмицата на модата в Париж тази есен, като не се гримира - избор, който не би трябвало непременно да е водеща новина, но въпреки това беше изключително освежаващ, като се имат предвид строгите стандарти за красота, които жените в публичното пространство често спазват (всъщност тя получи похвала от Джейми Лий Къртис за своя "акт на смелост и бунт").

"Всъщност дори не съм си мислела, че някой ще забележи", отговаря тя. "Правех го повече за себе си, отколкото за каквото и да било друго. Просто си мислех: "Защо полагам толкова много усилия за това? Защо съм на стола за грим в продължение на три часа?". Явно актрисата иска да прокара нов тренд сред  звездите, но дали ще има последователи предстои да видим.

Източник: vogue.co.uk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.