Бритни Спиърс е арестувана в Лос Анджелис (СНИМКИ)

Новината за развода доведе до значително увеличаване на интереса към Бритни Спиърс

https://lifezone.bg/svetat/britni-spiars-e-arestuvana-v-los-andzhelis-snimki/118245 LifeZone.bg
Бритни Спиърс е арестувана в Лос Анджелис (СНИМКИ)

Новината за развода доведе до значително увеличаване на интереса към Бритни Спиърс

Опитвайки се да се скрие, певицата беше забелязана от папараци в калифорнийски хотел. Тя е била придружавана от един мъж.

Историята на Бритни Спиърс доказва, че успехът и богатството не винаги вървят ръка за ръка с щастието. В продължение на много години близките на звездата я третират като машина за правене на пари, което се отразява тежко на психическото ѝ здраве. Когато през 2021 г. съдът освободи "поп принцесата" от попечителството на баща ѝ, феновете се надяваха, че Бритни най-накрая ще се радва на щастие. Първоначално това наистина беше така - през юни миналата година тя се омъжи за Сам Асгари, но за съжаление, след само 14 месеца брак иранският модел подаде молба за развод, изтъквайки "непреодолими различия".

Скоро Бритни потвърди съобщенията за раздялата, а чуждестранните медии започнаха да спекулират за истинските причини за разпадането на брака. Зад кулисите се говореше за изневяра, за която се твърдеше, че е извършена от певицата, както и за взривоопасни спорове и насилие. От друга страна, някои твърдят, че именно самият Асгари е искал да използва славата и богатството на Спиърс за свои цели. Каквато и да е истината, на 42-годишната певица ѝ предстоят трудни времена. След като новината за развода ѝ беше разкрита, тя се похвали, че цяла нощ се е забавлявала с група мъже и няколко пъти е била забелязана в града.

Бритни пътува с Мерцедеса си, придружена от тайнствен мъж, папараците отново уловиха певицата. Този път Спиърс беше забелязана да излиза от един от хотелите в Лос Анджелис, където трябваше да прекара една нощ. Облечена в рокля в кремав цвят, кафяво палто и черни ботуши, звездата се втурна към луксозен автомобил, докато закриваше лицето си с голяма възглавница. В ръцете си тя държеше две чанти и чантичка за гримове. 42-годишната певица не беше сама - придружаваше я мъж, който според чуждестранни портали някога се е грижил за дома на певицата

Източник: pudelek.pl

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.