Бритни Спиърс се пусна без дрехи

Това е голяма седмица за певицата

https://lifezone.bg/svetat/britni-spiars-se-pusna-bez-drehi-2/119693 LifeZone.bg
Бритни Спиърс се пусна без дрехи

Това е голяма седмица за певицата

 Освен че издаде горещо очакваните си мемоари "Жената в мен", тя се включи и в социалните мрежи, за да сподели с последователите си няколко пикантни голи публикации в Instagram. Какъв начин за празнуване!

Ако тази седмица сте били близо до интернет, знаете, че Бритни Спиърс най-накрая издаде автобиографията си, която обхваща всичко - от връзката ѝ с Джъстин Тимбърлейк до настойничеството и певческата ѝ кариера.

Синопсисът обяснява: "Жената в мен" разкрива за първи път невероятното ѝ пътешествие и силата, която е в основата на една от най-великите изпълнителки в историята на поп музиката.

Написана със забележителна откровеност и хумор, тази новаторска книга на Спиърс разкрива непреходната сила на музиката и любовта, както и значението на това една жена най-сетне да разкаже собствената си история, при собствените си условия."

За да отпразнува излизането, Бритни се включи в социалните мрежи, за да сподели с последователите си напълно гола снимка от плажа. Тя не добави надпис и изключи коментарите, така че феновете не можаха да реагират на публикацията - въпреки че тя събра впечатляващите 914 хил. харесвания.

Бритни не е чужда на голите постове в Instagram, като често споделя поредица от овластяващи снимки, на които тялото ѝ е покрито само с емотикони, вероятно за да отговори на насоките за "подходящи изображения" на платформата на социалната мрежа.

Това включва публикуване на снимки, на които е гола у дома, както и някои напълно голи снимки от плажа. И защо да не го прави? Твоето тяло, твоят избор, Брит!

Източник: cosmopolitan.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.