ЕКСКЛУЗИВНО - 48-годишният Леонардо Ди Каприо официално е извън пазара!

"Тя има всички качества, които той търси в една партньорка“

https://lifezone.bg/svetat/ekskluzivno-48-godishniyat-leonardo-di-kaprio-oficialno-e-izvan-pazara/120150 LifeZone.bg
ЕКСКЛУЗИВНО - 48-годишният Леонардо Ди Каприо официално е извън пазара!

"Тя има всички качества, които той търси в една партньорка“

Актьорът е "луд по" 25-годишния супермодел Витория Черети и не се среща с никой друг, след като двойката се сближи покрай спасяването на планетата: "Тя има всички качества, които той търси в една партньорка.“

48-годишният Леонардо и 25-годишната Витория за първи път бяха заснети на среща със сладолед през август. Наречена от Vogue "топмодел на Италия", Витория е активист за опазване на околната среда  Съобщава се, че новата двойка е била представена през май на филмовия фестивал в Кан.

"Лео е луд по Витория и намира всеки неин аспект за интригуващ", казва източник ексклузивно пред DailyMail.com. "Харесва му накъде отива това и в момента се вижда само с нея. Тя е много интелигентна и притежава всички качества, които той търси в една партньорка.

Сред тези качества е и интересът на Витория към екологичните каузи, който е бил "огромно предимство" за актьора от "Убийци на цветната луна".

Преди това Витория беше представена на корицата на Vogue Italia, държейки камък с надпис "Защитете Венеция". В придружаващата я статия тя е определена като "най-известния модел на Италия" и използва възможността да повиши осведомеността за въздействието на покачващото се морско равнище във Венеция.

Леонардо се бори неуморно за набиране на средства и повишаване на осведомеността за опазването на биоразнообразието, океаните и горите, откакто създаде фондация "Леонардо ди Каприо" през 1998 г.

Това им дава много поводи за разговори - добави вътрешният източник. Тя е била природозащитник и преди да срещне Лео, така че не е като да го е срещнала и изведнъж да се е загрижила за Земята.

"Витория е успешна и финансово независима. Тя очевидно е зашеметяваща и той я намира за невероятна. Но засега те смятат да запазят голяма част от романтиката си в тайна.“

С очевидната склонност на актьора да се среща с по-млади жени, на Витория ще ѝ бъде простено да се страхува за техния романс на 7 юни, когато тя навършва 26 години.

Но отделен източник сподели пред DailyMail.com по-рано тази година, че Леонардо иска да се отърве от репутацията си на човек, който се среща с жени "под" 25-годишна възраст.

 

 Източник: dailymail.co.uk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.