Ексклузивно: Как Брат Пит отпразнува рождения си ден

В понеделник носителят на "Оскар" отбеляза навършването на шест десетилетия с приятелката си и близки приятели до себе си

https://lifezone.bg/svetat/ekskluzivno-kak-brat-pit-otpraznuva-rozhdeniya-si-den/123648 LifeZone.bg
Ексклузивно: Как Брат Пит отпразнува рождения си ден

В понеделник носителят на "Оскар" отбеляза навършването на шест десетилетия с приятелката си и близки приятели до себе си

Брад Пит празнува важен етап от възрастта си!

Носителят на "Оскар" навърши 60 години в понеделник и празнува рождения си ден с "много скромна" седмица, която ще включва спокойни планове с приятелката му Инес де Рамон и приятели.

Понастоящем звездата се наслаждава на малко почивка, преди да се върне към работата по филма си за Формула 1, чиито снимки ще продължат на състезателни писти, включително на международната писта в Дейтона, през новата година.

 Пит има силен филмов план, в който ще се събере отново с Джордж Клуни във филма "Вълци" по AppleTV+, ръководен от режисьора на "Спайдърмен: Завръщане у дома" Джон Уотс.

Първата публична среща на Пит и де Рамон е през ноември 2022 г., когато са заснети зад кулисите на концерт на Боно в Лос Анджелис. По това време източници на PEOPLE съобщават, че двамата се срещат от "няколко месеца".

Миналия месец източник заяви пред PEOPLE, че едногодишният романс с де Рамон "е първата истинска връзка на Брад след развода" с Анджелина Джоли.

"Той представя Инес като своя приятелка", продължава вътрешният източник, който казва, че Пит "се справя чудесно с" дизайнерката на бижута.

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.