Ето каква издръжка ще плаща Ал Пачино на 29-годишната си приятелка

Двойката е сключила официално споразумение по всички въпроси, свързани със сина Роман, 4 месеца

https://lifezone.bg/svetat/eto-kakva-izdrazhka-shte-plashta-al-pachino-na-29-godishnata-si-priyatelka/120261 LifeZone.bg
Ето каква издръжка ще плаща Ал Пачино на 29-годишната си  приятелка

Двойката е сключила официално споразумение по всички въпроси, свързани със сина Роман, 4 месеца

Съдебни документи разкриват, че Ал Пачино трябва да плаща 30 000 долара месечна издръжка на Нур Алфала за малкия си син

Ал Пачино и Нур Алфала са уточнили окончателно условията за издръжката и попечителството над 4-месечния им син Роман.

83-годишният Пачино и 29-годишната Алфала са се съгласили на съвместно попечителство над бебето, според съдебни документи, получени от PEOPLE.

Вносителят на петицията Alfallah ще има основно физическо попечителство над Roman с "разумни права на посещения и достъп до Роман".

С това двамата се съгласяват също така, че "ще улесняват контактите (т.е. по телефон или FaceTime) между родителя, който не упражнява родителските права, и Роман, когато детето е под нейно попечителство, до момента, в който то е в състояние да осъществява такива контакти самостоятелно".

Що се отнася до издръжката, в документите се признава, че Пачино "доброволно е плащал различни суми... както преди, така и след раждането на Роман" и че двамата нямат текущи дългове.

От септември Пачино е осъден да плаща 30 000 долара месечна издръжка. В допълнение към тази базова сума той ще плаща "допълнителен процент на Остлер/Смит в размер на 6 % от "годишния брутен доход" на ответника, надвишаващ 2 500 000 USD за календарна година".

В документите се правят и уговорки за бъдещето на бебето, като се посочва, че Пачино ще внася "сумата от 15 000 щатски долара годишно, считано от 2023 г., в сметка 529, която ще бъде създадена от името на Роман ... за целите на образователните разходи или други разходи, за които страните се споразумеят по взаимно съгласие".

Пачино и Алфала посрещнаха сина си през юни. Двамата имат връзка от април 2022 г. Малко след подаването на договора за попечителство Пачино и Алфала потвърдиха, че все още са заедно.

"Ал и Нур работят успешно заедно и са постигнали взаимно съгласие по отношение на детето си Роман. Те все още са заедно", каза тогава в изявление за PEOPLE представителят на актьора.

През май представителят на Пачино потвърди, че двамата очакват първото си дете заедно, което ще бъде четвъртото дете за носителя на "Оскар".

През юни източник сподели пред PEOPLE, че Пачино "е щастлив" във връзката си с Алфала и разликата във възрастта им "не е основен проблем за тях".

"Изглежда, че те се радват на компанията си и имат общи неща в областта на развлеченията", казва източникът.

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.