Ето я Серина Уилямс по бански (СНИМКА)

Акцентът на живота на тенисистката се измести трайно от кариерата към семейството

https://lifezone.bg/svetat/eto-ya-serina-uilyams-po-banski-snimka/118357 LifeZone.bg
Ето я Серина Уилямс по бански (СНИМКА)

Акцентът на живота на тенисистката се измести трайно от кариерата към семейството

42-годишната Уилямс е щастливо омъжена и майка на две момичета. Преди два месеца се роди втората й дъщеря. За да се чувства добре в кожата си, Серина се е върнала към тренировките.

Наскоро сподели снимка oт личния си фитнес, на която компания й прави голямата й дъщеря Олимпия. Спортистката си е поставила за цел отново да стегне коремните си мускули след двете раждания.

За собствена мотивация Серина публикува своя стара снимка по бански. Отбелязва, че това е едно много различно време от нейния живот, най-вероятно преди 15-20 години. Със сигурност тенис звездата изглежда различно сега, но пък има привилегията да бъде майка. Със  съпруга си Алексис Оханян се обичат много и той я приема със всичките й недостатъци.

Спортният дух на Уилямс няма да я остави на мира и сме сигурни, че отново ще влезе във възможно най-добрата си форма. Тогава може да видим и актуална снимка по бански.

Дъщерята на Серина Уилямс, Олимпия Оханян, върви по стъпките на майка си на тенис корта с известна помощ от баща си, Алексис Оханян.

Шестгодишното момиче публикува своя снимка в Instagram в бял потник и лилави къси панталони докато се подготвя да удари тенис топка с бекхенд. "Татко е моето момче с топката", написа тя под публикацията.

Източник: lifestyle.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.