Феновете бесни: Мадона загази

Фенове съдят Мадона в Ню Йорк заради закъсняло начало на концерт

https://lifezone.bg/svetat/fenovete-besni-madona-zagazi/125766 LifeZone.bg
Феновете бесни: Мадона загази

Фенове съдят Мадона в Ню Йорк заради закъсняло начало на концерт

Според съдебни документи двама фенове на Мадона съдят американската певица за това, че е закъсняла с повече от два часа за концерт миналия месец в Ню Йорк.

Те твърдят, че шоуто е трябвало да започне в 20:30 ч. по Гринуич и през трите нощи, но във всички случаи е започнало едва след 22:30 ч. и е приключило около 01:00 ч.

В случая се казва, че "не биха платили за билетите", ако са знаели, че концертът ще приключи толкова късно.

BBC потърси Мадона, Live Nation и Barclays Center за коментар.

В делото, заведено от Майкъл Фелоуз и Джонатан Хадън, се посочва, че "много притежатели на билети, които са посещавали концерти през седмицата, е трябвало да станат рано, за да отидат на работа и/или да се погрижат за семейните си задължения на следващия ден".

Те съдят промоутъра Live Nation и мястото на провеждане на събитието Barclays Center за "фалшива реклама, небрежно въвеждане в заблуждение и нелоялни и измамни търговски практики".

Г-н Фелоус и г-н Хадън са присъствали на представлението в сряда, 13 декември 2023 г., но в правните документи се отбелязва, че други вечери на същото място, на 14 и 16 декември, също са започнали с повече от два часа закъснение.

"Ответниците не са уведомили притежателите на билети, че концертите ще започнат много по-късно от началния час, отпечатан на билета и рекламиран, в резултат на което притежателите на билети са чакали с часове", се посочва в документа.

Източник: bbc.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.