Филип Киркоров остана гол и бос

Руската легенда получи тежък удар от известна марка за дрехи

https://lifezone.bg/svetat/filip-kirkorov-ostana-gol-i-bos/123804 LifeZone.bg
Филип Киркоров остана гол и бос

Руската легенда получи тежък удар от известна марка за дрехи

Филип Киркоров е получил официална забрана да използва известна френска марка дрехи и аксесоари. Това сподели той в YouTube канала си. За тежкото решение съобщават и от самия производител на конфекция.

 

Официалната причина за решението е безрезервната подкрепа, която Филип Киркоров демонстрира към властта в Русия и по-конкретно към президента Владимир Путин. Марката „Баленсиага“ трябва да излезе от гардероба на руската икона, тъй като той получава и забрана за поява на обществени места с техни стоки, както и да заснема видеоклипове с техния бранд. Певецът има и пълен отказ да пазарува дрехи от въпросната марка.

 

Филип Киркоров споделя за горчивия си опит. Той моли негов приятел да закупи ново облекло на името на певеца от САЩ, но там получава абсолютен отказ. Подобен проблем среща самият руснак и в Дубай, където опитва да закупи чанта на въпросния бранд. И за двете ситуации той подробно разказва в откровено интервю.

 

От френския производител още през миналата година изразиха категорична подкрепа за Украйна във войната. На модно ревю те направиха демонстрация, оставяйки тениски с жълто-сини цветове. От своя страна Филип Киркоров и адвокатите му подготвят обвинение срещу модния бранд за дискриминация и уронване престижа на певеца.

 

Източник: standartnews.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.