Гери Халиуел-Хорнър демонстрира невероятно тяло

Бившата спайска е омъжена за шефа на Red Bull Racing Кристиан Хорнер

https://lifezone.bg/svetat/geri-haliuel-hornar-demonstrira-neveroyatno-tyalo/119906 LifeZone.bg
Гери Халиуел-Хорнър демонстрира невероятно тяло

Бившата спайска е омъжена за шефа на Red Bull Racing Кристиан Хорнер

Гери Халиуел-Хорнър винаги изглежда безупречно, независимо от случая, а последната ѝ монохромна визия със сигурност не прави изключение.

Загръщайки се срещу студа, бившето момиче от Spice Girl се появи в бяло от глава до пети през уикенда, когато се появи на вълнуващо събитие в Waterstones.

За специалния повод 51-годишната жена, която е заета с промотирането на последната си книга "Роузи Фрост и кралицата на соколите", облече елегантен пуловер с деколте, обсипан със златни копчета във военен стил.

Тя комбинира уютното си плетиво със страхотна пола, пристягаща талията, и шикозно палто в цвят камък. Гери украси есенния си тоалет с чифт високи черни токчета и перлени обеци. Съвършенство!

Феновете и приятелите на звездата заляха секцията с коментари с искрени комплименти. Един от последователите се развълнува: "Боже мой, с всеки изминал ден ставаш все по-красива!", а втори добави: "Бяхте блестящи!!! Обичам да те виждам толкова щастлива, заслужаваш всичко НАЙ-ДОБРО!!! Благодаря ти за мечтаната вечер, гордея се, че те подкрепям и че съм твой фен!!!"

Отговорът е прост. В неотдавнашно интервю за The Sunday Times Style майката на две деца разказа за своето идиосинкратично усещане за стил и за логиката, която стои зад почти изцяло белия ѝ гардероб.

Източник: hellomagazine.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.