Готови ли сте за голямото завръщане? Дженифър Лопес анонсира нов сингъл

"Can't Get Enough" ще бъде първото предложение от предстоящия албум на звездата, който ще излезе през февруари

https://lifezone.bg/svetat/gotovi-li-ste-za-golyamoto-zavrashtane-dzhenifar-lopes-anonsira-nov-singal/122037 LifeZone.bg
Готови ли сте за голямото завръщане? Дженифър Лопес анонсира нов сингъл

"Can't Get Enough" ще бъде първото предложение от предстоящия албум на звездата, който ще излезе през февруари

54-годишната изпълнителка обяви датата на излизане на дългоочаквания си нов албум This Is Me... Now, заедно с водещия сингъл и придружаващия го филм, на който е сценарист заедно със съпруга си Бен Афлек.

В понеделник Лопес пусна трейлъра на своя всеобхватен проект. В краткия откъс певицата е седнала пред огъня, докато навън вали дъжд. Тя хвърля писмо в огъня и казва: "Когато бях малка, когато някой ме питаше каква искам да бъда, когато порасна, отговорът ми винаги беше... влюбена."

Ръкописното писмо е с дата 24 декември 2002 г. и изглежда е от Афлек в началото на връзката им.

"Животът е труден, но ти си сладка", гласи бележката. "Благодаря за подаръка. Надявам се цветята да ти харесат. Казвал си ми, че никога не можеш да имаш достатъчно. Вярвам ти." Тя е подписана с обикновена буква "Б".

Това съм аз... Албумът и филмът ще бъдат издадени на 16 февруари 2024 г. Лопес също така обяви, че водещият сингъл от него, "Can't Get Enough", ще излезе на 10 януари 2024 г. и вече е достъпен за предварително записване във всички големи стрийминг платформи.

Според съобщение за пресата This Is Me... Сега: Филмът предлага "истината" зад заглавията около личния живот на Лопес, разказана чрез личната творческа визия на звездата. Филмът е режисиран от Дейв Мейърс и е написан в съавторство от Лопес, Мат Уолтън и Афлек, и ще се излъчва по Prime Video.

"За разлика от всичко, което някога сте виждали от Дженифър Лопес, "Това съм аз...сега": "Филмът" е интимно, интимно, рефлексивно, секси, забавно, фантастично и изключително визуално музикално преосмисляне на нейния публично разглеждан любовен живот", гласи слоганът на филма.

Преди това Лопес подшушна за предстоящото издание със специално послание към феновете си.

"Това музикално преживяване е проявление чрез музика, филм, реалност на едно житейско пътуване в търсене на истината за любовта", сподели тя в Instagram през уикенда.

Източник: etonline.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.