Грозна гледка: Вижте Мелани Грифит без дрехи

Тя започва филмовата си кариера едва когато е на 9 години

https://lifezone.bg/svetat/grozna-gledka-vizhte-melani-grifit-bez-drehi/125544 LifeZone.bg
Грозна гледка: Вижте Мелани Грифит без дрехи

Тя започва филмовата си кариера едва когато е на 9 години

Дебютът тя прави с филма на Алфред Хиджкок „Експериментът Харад“. През 80-те години на миналия век тя става наистина известна, получавайки Златен глобус и номинация за Оскар за филма „Работещо момиче“.

Блондинката е разбила не малко мъжки сърца. Била е омъжена цели 4 пъти. Два пъти сключва брак с актьора Дон Джонсън. Последният - с Антонио Бандерас - както мнозина смятат, на практика е унищожи живота на актрисата.

Тя го обичала толкова много, че дори загубвала пулса си заради него. Страхът да не загуби годеника си, страхът да не изглежда непривлекателна до него накара Мелани, която по това време беше сравнявана с Мерилин Монро, да вземе неразумно решение: звездата легна под ножа.

Дълги години са трябвали на Мелани да се освободи от обсесията по колегата си. Вярно е обаче, че навикът и афинитетът към пластичната хирургия си остана.

Сега Мелани посвещава времето си на почивки и пътувания. В момента е в Мексико, а папараците я изловиха от плажа. Тя бе заложила на бански в изумрудено зелен цвят. Облеклото не можа да скрие промените във външния й вид. Бедрата й са сбръчкани и увиснали, а на снимките се забелязва и корем.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.