Хали Бери се пусна без дрехи: Показа котето

Хали Бери има нещастната чест един от най-известните филми да е и един от най-лошите ѝ

https://lifezone.bg/svetat/hali-beri-se-pusna-bez-drehi-pokaza-koteto/139046 LifeZone.bg
Хали Бери се пусна без дрехи: Показа котето

Хали Бери има нещастната чест един от най-известните филми да е и един от най-лошите ѝ

57-годишната актриса изпълнява главната роля в „Жената котка“ от 2004 г., но въпреки това изглежда, че не изпитва лоши чувства към него въз основа на чувствената си снимка в Instagram в чест на годишнината.

Филмът излиза по кината с бюджет от 100 млн. долара, но претърпява грандиозен провал, като събира само 82 млн. долара, а критиката го порицава и получава множество номинации за наградата „Златна малинка“ - общо седем.

С одобрение от осем процента от 132 рецензии, Rotten Tomatoes пише: „Хали Бери е единственото светло петно, но дори тя не може да спаси този смехотворен екшън трилър.“

Каролин Хелдман и др. също продължават да удрят по оптиката на филма, като казват за титулярната героиня: „Филмът представя нейното действие, сила и свобода като производни на нейната хиперсексуализация“.

Ако Бери е съгласна с оценката на Хелдман, тя изглежда го прави в личен план, тъй като отбеляза 20-ата година от излизането на катастрофалния филм с поредица от снимки, на които позира с маска на лицето с котешки приятели.

Само по бельо, 57-годишната филмова звезда внимателно използваше домашните си котки, за да скрие гърдите си от указанията за непристойно поведение на Instagram, докато показваше извивките и плоския си корем на своите 8,6 милиона фенове.

Източник: marca.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.