Къде почиват звездите: Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас на екзотично пътешествие (СНИМКИ)

Холивудската двойка Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс изследват културните съкровища на Индия

https://lifezone.bg/svetat/kade-pochivat-zvezdite-katrin-zita-dzhouns-i-maykal-daglas-na-ekzotichno-pateshestvie-snimki/123046 LifeZone.bg
Къде почиват звездите: Катрин Зита  Джоунс и Майкъл Дъглас на екзотично пътешествие (СНИМКИ)

Холивудската двойка Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс изследват културните съкровища на Индия

Холивудските звезди Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс, заедно със сина си Дилън, наскоро пътуваха до Индия, където разгледаха интересни места като Кабини, Танджавур и Гоа.

В Танджавур в Тамил Наду те посетиха храма Брихадисвара - изключително стар и голям храм на Шива със страхотна архитектура от времето на Чола. Майкъл Дъглас, който е на 79 години, сподели снимка от вътрешността на храма, където се помолиха и позираха за снимка с красиви гирлянди от цветя.

Майкъл и Катрин се женят през 2000 г. и имат две деца - Дилън Майкъл и Карис Зета. Майкъл Дъглас получава специална награда на 54-ия IIFA в Гоа, наречена "Награда за изключителни постижения в областта на киното за цял живот" на Сатяджит Рей.

Докато се забавляваше в Гоа, боливудският актьор Самира Реди си направи страхотно селфи с Катрин Зита-Джоунс, наричайки я невероятен човек със "златно сърце". Катрин дори изпрати мило видеосъобщение на сина на Самира Реди, Ханс, което направи индийското им пътуване още по-страхотно!

Връзката на двойката изглежда е по-силна от всякога. След 23 години брак, Катрин и Майкъл отпразнуваха годишнината си миналия месец много трогателно, припомня Hello.

Източник: economictimes.indiatimes.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.