Коледният обяд на крал Чарлз: Вижте кой е отишъл

Членовете на кралското семейство се събраха отново в замъка Уиндзор за празничната трапеза

https://lifezone.bg/svetat/koledniyat-obyad-na-kral-charlz-vizhte-koy-e-otishal/124039 LifeZone.bg
Коледният обяд на крал Чарлз: Вижте кой е отишъл

Членовете на кралското семейство се събраха отново в замъка Уиндзор за празничната трапеза

Кралското семейство спазва една коледна традиция.

В сряда кралските особи се събраха в замъка Уиндзор за ежегодния коледен обяд, организиран от крал Чарлз преди празника. Според "Дейли мейл" принц Едуард и Софи, херцогинята на Единбург, са били сред първите пристигнали и са били забелязани да шофират заедно с 20-годишната си дъщеря лейди Луиз Уиндзор. Херцогът и херцогинята на Единбург са родители и на сина си Джеймс, граф на Уесекс, на 16 г., който не беше сниман с тях в сряда.

Близо до тях бяха принцеса Ан и съпругът ѝ сър Тимъти Лоурънс, които пътуваха заедно в друга кола. По-късно принцеса Юджини се качи зад волана заедно със съпруга си Джак Бруксбанк, а баща ѝ принц Андрю също беше заснет на задната седалка.

Въпреки че 63-годишният херцог на Йорк вече не е работещ кралски служител, след като през януари 2022 г. кралица Елизабет го лиши от военните му титли и покровителства, след като беше обвинен в сексуално посегателство по дело, заведено от Вирджиния Робъртс Джуфър, предполагаема жертва на осъдения за сексуално престъпление Джефри Епщайн, той продължава да присъства на частни семейни събития като празнични тържества. Принц Андрю отрича да е извършил каквото и да било нарушение и се споразумява с Джуфре извънсъдебно през февруари 2022 г.

Източник: people.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.