Лео Меси хлътнал по секси журналистка, развежда се

Репортерката София побърка Меси

https://lifezone.bg/svetat/leo-mesi-hlatnal-po-seksi-zhurnalistka-razvezhda-se/121980 LifeZone.bg
Лео Меси хлътнал по секси журналистка, развежда се

Репортерката София побърка Меси

Лео Меси е готов да сложи край на семейството си, за да поеме по нов път с новата му тръпка. Това е красивата аржентинска журналистка София Мартинес. Тя отразява отблизо всички изяви на националния отбор и се оказва, че последният лагер за квалификациите за Световното първенство се е оказал преломен момент.

 

За развод на Меси се заговори преди седмици, а доказателства за това са липса на нови публикации на футболиста и съпругата му Антонела Рокуцо. Двамата дори не харесват снимките си в социалните мрежи през последните два месеца, което навежда на мисълта за развод. Те бяха пример за идеална връзка и за перфектното семейство. Заедно са от ученическите години, а през 2017-а сключиха и брак. Имат три деца.

 

Според слухове Меси и Антонела дори не спят в едно легло, а отношенията им са обтегнати. Двамата водят борба за спасяване на брака, но вероятно това би станало, ако съпругата прости изневярата на футболиста. Семейни приятели също се включват в битка за запазване на звездното семейство. Съпругата на Сеск Фабрегас публика пост, в който твърди, че статиите за развод са глупости.

В Аржентина журналистката София Мартинес е известна с усмивката си и че тя е винаги на лицето й каквото и да се случва. Красивата репортерка не крие близките си отношения с Лео Меси. Тя е споделила десетки снимки и клипове в профила си в инстаграм, а вече се виждат и обвинения на фенове под фотосите.

 

Източник: 24chasa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.