Любовницата на Бекъм с първи коментар

Бившата асистентка на Дейвид Бекъм Ребека Лоос отговаря на "гадните коментари" на фона на появилите се твърдения за афера

https://lifezone.bg/svetat/lyubovnicata-na-bekam-s-parvi-komentar-2/118294 LifeZone.bg
Любовницата на Бекъм с първи коментар

Бившата асистентка на Дейвид Бекъм Ребека Лоос отговаря на "гадните коментари" на фона на появилите се твърдения за афера

Документалният филм "Бекъм" обръща внимание на предполагаемата изневяра на футболната звезда през 2004 г., докато е женен за спайската Виктория Бекъм

Ребека Лоос, бившата асистентка на Дейвид Бекъм, реагира на негативните коментари в социалните медии, след като предполагаемата ѝ афера с бившата футболна звезда беше отразена в неотдавнашния му документален филм.

Четирисерийната поредица на Netflix, озаглавена сполучливо "Бекъм", разглежда възхода му като един от най-желаните футболисти, както и живота му извън терена с друга световноизвестна личност - съпругата му Виктория Бекъм

Обвиненията в изневяра засягат двойката през 2003 г., след като Дейвид е продаден от английския Манчестър Юнайтед на испанския Реал Мадрид. През 2004 г. Лоос разказва за предполагаема четиримесечна връзка с футболиста.

Лоос, която сега е учителка по йога и медитация, намери сили в подкрепящите коментари на страницата си в Инстаграм, след като някои потребители на социалните медии нападнаха характера ѝ за това, че е обсъдила предполагаемата афера преди почти 20 години.

"Някои от коментарите тук са отвратителни!!! Останете силни", пише един потребител. "Имаш прекрасен живот с прекрасното си семейство, което за разлика от други не трябва да запълва празнините, като въвлича Netflix!!!"

"Благодаря ви", отговори Лоос с емотиконка на молещи се ръце, преди да добави: "приемам гадните коментари с колкото се може повече хумор".

Тя не отрича да е имала връзка с футболиста. Заявява, че е „спала с Дейвид поне четири пъти“.

Източник: foxnews.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.