Мадона по гащи – забрави си полата СНИМКА 18+

Кадрите предизвикаха фурор сред феновете й

https://lifezone.bg/svetat/madona-po-gashti-zabravi-si-polata-snimka-18/110584 LifeZone.bg
Мадона по гащи – забрави си полата СНИМКА 18+

Кадрите предизвикаха фурор сред феновете й

Попиконата Мадона отново скандализира феновете си с начина на обличане или по-точни липсата на такова. Въпреки 64-годишната си възраст тя не спира да прави експерименти със скандалния си имидж и да го поддържа.

Мадона се старае да излъчва екстравагантност, а също така е за всички е известно, че е голяма почитателка на естетичната хирургия – според нейни близки, тя се е подложила на повече от 50 операции до момента, въпреки че тя потвърждава само за 5 такива.

Все пак, на всички е ясно, че за да изглежда по този начин на 64 години е в следствие на множество инжекции с ботокс, хиалурон, операции и козметолози.

Кралицата на попа също така е и кралица на шокирането и всяко нейно фото в социалните мрежи е истинска сензация. Разбира се и този път тя не изневери на стила си и публикува снимки, на които е по гащи и е забравила полата си.

На скандалните фотоси тя е с тъмна коса и е с тениска без ръкави, която е в бунтарски и рок енд стил.

 

Тя споделя, че прекарва поне 5 часа в залата и резултатът определено е, че не малко млади момичета могат да й завидят на фигурата.

При предишното скандализиране на обществото, Мадона излезе с мъж, който бе с 41 години по-млад от нея.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.