Мръсните тайни на кралското семейство лъсват в новата книга

Автор на скандалното издание е приближен до Меган и Хари

https://lifezone.bg/svetat/mrasnite-tayni-na-kralskoto-semeystvo-lasvat-v-novata-kniga/122066 LifeZone.bg
Мръсните тайни на кралското семейство лъсват в новата книга

Автор на скандалното издание е приближен до Меган и Хари

Шокиращи подробности за живота и отношенията в кралското семейство виждат бял свят за първи път. Книгата “Endgame” бе представена в Австралия. Неин автор е Омид Скоби, за който се смята, че поддържа изключително близки отношения с Меган Маркъл и принц Хари. Премиера на изданието предстои днес и в Обединеното кралство.

 

Твърденията в книгата остават противоречиви. Нито един член на кралското семейство не е потвърдил подробностите, изложени в изданието.

 

Най-шокиращите твърдения вече разбуниха духовете. Нападките към Кейт и Чарлз предизвикаха смут в кралската фамилия. Смята се, че Скоби просто изразява писмено мнението на Меган. По-интересните твърдения са: форма на расизъм в монархията, притесняваща се от цвета на новородения принц Арчи. Внася се и интрига относно връзката на принц Хари и баща му. Липсата на бащина прегръдка след смъртта на Даяна и постоянни игнорирания съпътстват отношенията им. Чарлз дори е предупредил фамилията относно Хари след появата на противоречивите му мемоари. Стига се до там принц Хари да бъде наречен от краля „глупак“. Повод за това е документалният филм за Меган и Хари на Нетфликс.

 

В книгата особено внимание има за нападките към Кейт. Там Скоби я описва с прякора й – „Кейти Кийн“. Това в свързано с нейната минимална натовареност, сравнявайки я с други членове на кралското семейство. Бъдещата кралица е определяна за „студена“ и се говори за отказа за помощ към Меган, с която така и не се сприятелила.

 

Очаква се Омид Скоби да бъде подведен под съдебна отговорност във Великобритания за твърденията в книгата му.

 

Източник: woman.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.