На бял кон: Риана се завръща

Смята се, че Риана тайно е планирала турне за грандиозната сума от 32 милиона паунда след петгодишната си пауза в музикалната индустрия

https://lifezone.bg/svetat/na-byal-kon-riana-se-zavrashta/119231 LifeZone.bg
На бял кон: Риана се завръща

Смята се, че Риана тайно е планирала турне за грандиозната сума от 32 милиона паунда след петгодишната си пауза в музикалната индустрия

Съобщава се, че R&B звездата е планирала световно турне за 2024/2025 г., след като е сключила скъпоструваща сделка с Live Nation.

Твърди се, че наред с турнето 35-годишната певица ще издаде и два нови албума, върху които работи.

Източник споделя пред Mirror: "Риана тихо планира турне за завръщане, след като подписа договор с Live Nation".

Според вътрешната информация те са съставили план за творческия ѝ екип да работи по световно турне в Лос Анджелис, докато тя отглежда младото си семейство.

Новината идва два месеца след раждането на втория ѝ син Риот Роуз Майерс. Момченцето им е родено на 1 август 2023 г. в болница "Сидър Синай" в Лос Анджелис в 7:41 ч., според удостоверението за раждане, получено от The Blast.

Риана обяви втората си бременност, когато се появи на шоуто на полувремето на Супербоул през февруари с бебешко коремче.

Двойката започна да се среща през 2020 г., след като имаше професионална връзка още през 2013 г., и предизвика слухове за брак, когато бяха на фестивала Cannes Lions 2023 на 21 юни.

Източник: dailymail.co.uk

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.