На фона на терористична атака: Отмениха концертите на Тейлър Суифт

Феновете на певицата са "съсипани", но благодарят на певицата, че ги е "предпазила", след като тя отмени три концерта в Австрия на фона на терористична заплаха

https://lifezone.bg/svetat/na-fona-na-teroristichna-ataka-otmeniha-koncertite-na-teylar-suift/140073 LifeZone.bg
На фона на терористична атака: Отмениха концертите на Тейлър Суифт

Феновете на певицата са "съсипани", но благодарят на певицата, че ги е "предпазила", след като тя отмени три концерта в Австрия на фона на терористична заплаха

Феновете на Тейлър Суифт са "съкрушени", след като тя беше принудена да отмени предстоящите си концерти във Виена, Австрия, на фона на предполагаема терористична заплаха.

34-годишната певица отмени три концерта, които бяха част от успешното ѝ турне Eras Tour, след като двама заподозрени бяха арестувани за предполагаем заговор за терористична атака.

Основният 19-годишен заподозрян е бил арестуван в Терниц, южно от Виена, а вторият човек - в австрийската столица - според Франц Руф, генерален директор по обществената сигурност в Министерството на вътрешните работи.

Тейлър трябваше да изнесе концерт на виенския стадион "Ернст-Хапел" на 8, 9 и 10 август, а мерките за сигурност за концертите щяха да бъдат засилени - преди отмяната.

Феновете й останаха "с разбито сърце", след като похарчиха стотици лири за билети, хотели и пътувания, но благодариха на Тейлър, че ги е "предпазила".

Един емоционален фен пише в X: "Абсолютно съм съсипан. Утре летя през Атлантическия океан, за да... не видя @taylorswift13 ! Радвам се, че всички ще бъдат в безопасност, но това е най-лошата възможна новина и съм просто неутешима.";

"Обичам те, Тейлър. Благодаря ти, че винаги си била до мен с музиката си. И ти благодаря, че ни пазиш в безопасност. Някой ден ще се срещнем и това ще бъде омагьосващо";

"Една година и един месец планирах всичко, само за да се случи това неочаквано. Съжалявам и за Тейлър. Това е най-лошият възможен сценарий за всички"; - продължават коментарите.

 

Източник: dailymail.co.uk

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.