На сексманиака Неймар този път не му се размина

Футболистът и приятелката му се разделят

https://lifezone.bg/svetat/na-seksmaniaka-neymar-tozi-pat-ne-mu-se-razmina/122513 LifeZone.bg
На сексманиака Неймар този път не му се размина

Футболистът и приятелката му се разделят

Бразилският футболист Неймар и приятелката му Бруна официално се разделят. Това се случва едва месец след раждането на дъщеричката им. За края на връзката съобщава самата жена, която изрично подчертава, че не иска да бъде свързана с безбройните забежки на бразилеца.

 

Последната причина за раздяла се оказа публикуването на чат, в който Неймар упорито желае да се снабди с голи снимки на провокативна звезда от OnlyFans. Както обикновено бразилецът излезе с твърдение, че този чат е отпреди години. Със сигурност не само това е поводът за раздяла. По време на бременността на Бруна излязоха на бял свят снимки, в които сексманиакът Неймар се натиска с различни момичета по време на лагер на националния отбор на Бразилия. Тогава Бруна отказа да коментира ситуацията и помоли да я оставят на спокойствие.

 

Силният нагон на Неймар принуди Бруна да подпише и секс договор, чрез който на футболиста се разрешава да флиртува и спи с други жени, но с определени условия – да бъде с презерватив, да бъде тайно и да не включва целувки. Няколко изневери преживя Бруна, но в крайна сметка тя е решила да сложи край на отношенията си със звездата. Тя заяви, че връзката им е свързана единствено и само с виждането на новородената им дъщеричка.

 

Неймар остава най-скъпият футболист. За него ПСЖ плати рекордните 222 милиона евро и се оказа най-погрешната покупка за френския тим, поради постоянните контузии на бразилеца и ужасяващата му форма.

 

Източник: btv.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.