Наоми Кембъл на почивка в Ибиза с младо гадже

Папараци я изловиха

https://lifezone.bg/svetat/naomi-kembal-na-pochivka-v-ibiza-s-mlado-gadzhe/140435 LifeZone.bg
Наоми Кембъл на почивка в Ибиза с младо гадже

Папараци я изловиха

Наоми Кембъл си почива в Ибиза в компанията на млад мултимилиардер от саудитска Арабия. Папараците ги изловиха да се разхождат по плажа, след разходка с лодка.

Манекенката бе избрала бели дрехи за разходкката си, гарнирани със слънчеви очила и много бижута. Тя държи ръката на Мохамед, което накара мрежата отново да заговори за романтичния характер на връзката ѝ с продуцента.

Двамата се срещат от години. През пролетта на тази година медиите писаха, че продуцентът и звездата от модния подиум имат само приятелски отношения, но интернет потребителите не са сигурни, че това наистина е така, въпреки че Ал Турки е бил забелязан в компанията на друг известен модел – Алесандра Амброзио.

Кембъл и Ал Турки са станали много близки, след като са прекарали много време заедно в Близкия изток, и между тях пламнала искра.

„Наоми е много избирателна по отношение на това с кого прекарва времето си и стана много близка с Мохамед. Те споделят любовта си към модата и изкуството, имат и много общи приятели“- споделят техни близки.

Звездата, която посрещна първото си дете преди две години, съобщи за появата и  на сина си. Каза на последователите си, че "никога не е твърде късно".

Преди това тя не беше разкрила, че очаква второ дете, и не предложи повече подробности около раждането.

Източник: hotnews.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.