Наоми Кембъл се разголва с шипове (СНИМКИ)

Мисля, че се справихме - казва Наоми Кембъл, докато позира в прозрачен гащеризон с шипове от новата колекция на Александър Уанг

https://lifezone.bg/svetat/naomi-kembal-se-razgolva-s-shipove-snimki/120796 LifeZone.bg
Наоми Кембъл се разголва с шипове (СНИМКИ)

Мисля, че се справихме - казва Наоми Кембъл, докато позира в прозрачен гащеризон с шипове от новата колекция на Александър Уанг

 

Наоми Кембъл се разголва почти докрай в името на модата. Супермоделът, който посрещна второто си бебе през юни, позира гола в прозрачен гащеризон, покрит с дръзки шипове, за последната колекция на Александър Уанг.

На снимката, която Кембъл публикува в Инстаграм, тя е с бретон. Визията е допълнена с черен съединител и високи токчета.

"Буквално нищо не се доближава до радикалния и трансформиращ подход на последната колекция на Алекс Уанг!", написа тя под снимката.

На друга снимка Кембъл показва предната част на ансамбъла със скръстени ръце. Този път тя съчетава визията с черни дънкови къси панталони с висока талия, с протрити краища и голям колан.

Кембъл също така даде на феновете по-близък поглед към чантата с каишка с надпис "wang" в трета снимка.

Фотосите се появяват, след като Кембъл разкри как дизайнерът и приятел Azzedine Alaïa я е закрилял в началото на международната ѝ кариера на модел.

През септември Кембъл разказва за инцидент, при който Алая я предпазил от арт директор, който искал да я хване за гърдите.

"Той наистина се отнасяше с мен като с дъщеря, т.е. правеше ми закуска, правеше ми вечеря", спомня си Кембъл за Алая, когото тя нарича с обич "татко".

В крайна сметка Кембъл си спомня за своя "татко" само с обич и възхищение за това, че ѝ е дал подслон в бурята на първите моменти от кариерата ѝ.

"Когато той почина, това беше шок за системата. Животът ми определено щеше да е различен без него. Той ме защити в този бизнес. Той ме напътстваше", казва тя. "Искам да кажа, че веднъж един художествен директор почувства нужда да ми каже, че според него гърдите ми са перфектни, че изпитва нужда да ги докосне. Веднага се обадих на татко. Той никога повече не се доближи до мен."

Източник: themessenger.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.