Най после: Принц Уилям даде актуална информация за здравето на Кейт Мидълтън

Преди три месеца Кейт обяви, че е диагностицирана с рак

https://lifezone.bg/svetat/nay-posle-princ-uilyam-dade-aktualna-informaciya-za-zdraveto-na-keyt-midaltan/135384 LifeZone.bg
Най после: Принц Уилям даде актуална информация за здравето на Кейт Мидълтън

Преди три месеца Кейт обяви, че е диагностицирана с рак

По време на среща с ветерани от Втората световна война в Портсмут, Англия, в сряда по случай 80-годишнината от Деня D, един от ветераните попита Уилям дали Кейт „се подобрява“.

В отговор Уилям каза: „ „Да,“ и добави: „Тя с удоволствие щеше да е тук днес.“

Кейт, която има три деца от Уилям, обяви във видеопослание през март, че е диагностицирана с рак, след като е претърпяла коремна операция през януари.

Видът на раковото заболяване не е съобщен. Според двореца Кенсингтън Кейт е започнала курс на профилактична химиотерапия в края на февруари.

Откакто обяви диагнозата си, Кейт не се появява в публичното пространство. От двореца заявиха, че тя ще се върне към официалните си задължения едва когато получи разрешение от лекарския екип.

Уилям също си взе кратък отпуск от публичните си задължения след обявяването на диагнозата на Кейт. Той се върна на работа в средата на април, като посети организация с нестопанска цел в Съри, където доброволците му подариха картички с пожелания за Кейт.

По време на отбелязването на 80-годишнината от Деня D Уилям замества баща си, крал Чарлз III, който също е диагностициран с рак тази година.

Източник: abcnews.go.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.