Недопустимо: Бритни Спиърс празнува, а баща й е с ампутиран крак

Операцията, извършена преди около месец, идва, след като Джейми беше хоспитализиран с бактериална инфекция по-рано тази година

https://lifezone.bg/svetat/nedopustimo-britni-spiars-praznuva-a-bashta-y-e-s-amputiran-krak/122693 LifeZone.bg
Недопустимо: Бритни Спиърс празнува, а баща й е с ампутиран крак

Операцията, извършена преди около месец, идва, след като Джейми беше хоспитализиран с бактериална инфекция по-рано тази година

Бащата на Бритни Спиърс - Джейми, е ампутирал крака си преди около месец, потвърдиха няколко източника пред PEOPLE.

71-годишният Джейми е прекарал седмици в болница заради бактериална инфекция в единия си крак, твърдят източници.

Представител на Джейми не е отговорил веднага на молбата на PEOPLE за коментар.

Както вече беше съобщено от PEOPLE през октомври, Джейми е бил тежко болен и е бил хоспитализиран с бактериална инфекция по-рано тази година.

Тогава PEOPLE потвърди, че бащата на три деца се възстановява и е в амбулатория за лечение на инфекциозни заболявания.

През ноември 2018 г. Джейми също се "разболява сериозно" и е откаран в болница "Сънрайз" в Лас Вегас, където дебелото му черво "спонтанно се разкъсва".

Според изявление на екипа на Бритни, получено тогава от PEOPLE, Джейми е претърпял спешна операция и е бил хоспитализиран за 28 дни.

"След дълъг и сложен следоперативен период той се възстановява у дома, набира сили и се очаква да се възстанови напълно", се казва в изявлението.

"Посвещавам фокуса и енергията си на грижата за семейството си", добави 42-годишната Бритни в изявлението си тогава. "Имаме много специална връзка и искам да бъда със семейството си в този момент, както те винаги са били до мен."

Певицата шокира почитателите си, след като си пусна видео как танцува весело по къса рокля, само часове след като стана ясно, че баща й е имал тежък здравословен проблем,

Изпълнителката пусна записа в Instagram с надпис: „Заснех това снощи, но роклята ми беше твърде голяма!!!!”

Източник: people.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.